Lipanj 07, 2019 4420

Na brodu "Desto" predstavljeno kompilacijsko izdanje muzičkog cd-a "CMC festival 2019" i novi album Opće opasnosti „Karta do prošlosti“

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Dvodnevni program 11. CMC festivala započeo danas tradicionalnim izletom vodičkim akvatorijem s brodom Desto. Na brodu uz mnogobrojne uzvanike i pjevače predstavljeno je kompilacijsko izdanje muzičkog cd-a "CMC Festival 2019" sa pjesama koje će biti izvedene na ovogodišnjem festivalu.


Također, održana je službena promocija novog albuma Opće opasnosti „Karta do prošlosti“. Predstavljanje albuma uveličala je Helena Krnetić nova Miss supranational 2019.

U večernjim satima na popularnoj kupoli, odnosno na velikoj festivalskoj pozornici od 21 sat nastupa najveća pop zvijezda današnjice – Severina. Na CMC festival stiže s novim studijskim albumom “Halo” objavljenim za Dallas Records, a na pozornici će osim novih pjesama izvesti i dobro nam znane hitove s kojima već 30 godina vlada glazbenom scenom.

Na istoj pozornici od 22:45 nastupit će najpopularnija i najdugovječnija grupa na zabavnoj sceni – Magazin. Bend na čelu sa splitskom pjevačicom Andreom Šušnjara česti je gost revijalnog dijela CMC festivala u sklopu kojeg su proteklih godina predstavili neke od svojih najvećih hitova. Ove godine će imati dvostruku ulogu, održat će veliki koncert kojim će službeno otvoriti festival, a u subotu će se predstaviti s novom pjesmom “Lozinka za sreću”.

Nakon Magazina vodičku publiku u petak zabavljat će Lorenzo

Na Makina stage-u ispred pošte Klapa More, Tara & Band, Begini i Ljubavnici izvest će svoje hitove
destocmc (3 of 7).jpg
destocmc (6 of 7).jpg
destocmc (5 of 7).jpg
destocmc (1 of 7).jpg
destocmc (7 of 7).jpg

djelomob1.jpg