Lipanj 09, 2019 6972

CMC je bio vrhunski, ali pravi štimung je bio na Makina stage-u uz band Koktelse

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)
Iako su našoj publici relativno nepoznati, autorski bend Koktelsi djeluje od 2000. godine. Bend kojeg čine članovi s opatijskog područja prepoznatljivi po svom energičnom scenskom nastupu, kostimografiji i osebujnom glazbenom stilu te se trude da svaki pojedini nastup bude spektakl za pamćenje, a upravo tako je bilo u Vodicama.


Na velikom stageu CMC festivala publici su se predstavili s pjesmom „Mi imamo band“.

Riječ je o sarkastičnom glazbenom uratku koji prikazuje glazbenike u usponu, njihov put od garaže do stadiona.

Poseban glazbeni show kojeg Koktelsi već niz godina sviraju po Europskim turističkim destinacijama, a u ljetnoj sezoni i po Hrvatskoj zove se KIS (Koktelsi international Show) gdje u svojim aranžmanima sviraju velike strane i domaće hitove!

Prije njihovog koncerta publiku je zagrijao domaći band Bracera te se sve nastavilo do ranih jutarnjih satu uz hitove u obradi Koktelsa

kok (138 of 139).jpg

„Iako sviramo skoro 20 godina i prošli velike svjetske pozornice u Vodice smo došli kao debitanti bez puno očekivanja, pošto je na festivalu bila plejada najpoznatijih zvijezda regije.
Dali smo sve od sebe da predstavimo novu pjesmu "Mi imamo bend" na festivalu i publika ju je super prihvatila.

Organizator nam je dao priliku da napravimo jedan naš koncert na Makina stage i danas, dan kasnije mogu kazati da sam još pod dojmom atmosfere i reakcije kako nas je vodička publika prihvatila. Narodski rečeno, gorilo je nebo i zemlja, a publika je orila sve pjesme od početka do kraja...a što reč, ljudi hvala Vam i nadam se da se vidimo uskoro, valjalo bi ovo ponovit“ - rekao nam je Nikola Peršić - Niki - frontman grupe

kok (63 of 139).jpg

A da bi valjalo ponovit, valjalo bi…do tada pogledajte dio fotogalerije s jučerašnjeg koncerta
Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 09 Lipanj 2019 21:04
djelomob1.jpg