Srpanj 31, 2019 5223

Mande, Mande

Spremite plesne cipelice jer i Srima svoju feštu ima: 'Mjesni odbor' zadužen za zabavu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)
Dan pred Vodičku dan je za tradicionalnu Srimarsku feštu, središnje događanje u sklopu Srimarskog lita. U subotu će sve prisutne mještane i furešte u samom centru ovog malog mjesta rasplesati glazbeni sastav zanimljivog naziva - Mjesni odbor.


- Pripremamo veliki ponoćni vatromet i bakljadu duž cilog porta. Spremat će se naša spiza pidoče, srdele, papaline.. Imat ćemo i lutriju. Najveći teret je preuzela udruga mladih Srima koja se i sama ponudila za organizaciju vatrometa, bakljade i same fešte pa će nas zabavljati rock band Mjesni Odbor, kazala je predsjednica srimarskog Mjesnog odbora.


Bend Mjesni Odbor broji 8 članova i svira spoj otočnog rocka, funka, polke i reggae-a uz tekstove na materinjem dijalektu. Dosad su snimili dva albuma Disco Cuba na kojem se nalazi i hit "Mande Mande" s kojim su se i pojavili na radiju i TV-u te Divje sime koji je izašao 2013. godine.- Ponesite plesne cipele, popit ćemo koji Rose, a šuška se da će naletit Mande i zaplesati s nama, kažu iz Udruge mladih Srima, a slično poručuju i iz benda: ''Volimo sve šta je fermentiralo! Bend sa Šolte koji vata Mandu, pije Rosé i dovodi Divji Kupus u glazbu. Viva La Mužika !!’’

{youtube}
}
djelomob1.jpg