Kolovoz 10, 2019 4400 Hrvoslav Pavić

I Giuliano i Vodičke mažoretknije zaduženi za zabavu

U Tisnom se večeras sprema Međunarodna trka tovara, organizatori poručuju: Bit će napeto

Lanjski šampioni - magarac Putk i jahač Valentino Lanjski šampioni - magarac Putk i jahač Valentino
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)
Udruga 'Tišnjanski tovar', Općina Tisno i Turistička zajednica Općine Tisno pozivaju na 14. Međunarodnu trku tovarov Tisno 2019. koja će se održati na glavnom Trgu Rudina u Tisnom večeras u 21 sat.


Najbrži magarci svijeta zajedno s jahačima, trenerima, barjaktarima i hostesama svijeta okupljaju se u Villi od 18 sati, da bi u 20.00 sati u pratnji Puhačkog orkestra KUD-a Hartić i Vodičkih mažoretkinja prema Rudini krenuo svečani defile.

Prva kvalifikacijska utrka počinje u 21.00 sat, u 21.45 je druga kvalifikacijska utrka, a u 22.30 je finalna. U 23 sata bit će proglašenje pobjednika i vatromet, a nakon toga slijedi koncert Giuliana s bendom.

Titulu prvaka brani Slovačka, odnosno magarac Putko s jahačem Valentinom Peljušićem iz Sukošana. Lani su Putko i Valentino odnijeli vrlo uvjerljivu pobjedu, ali večeras mu neće biti lako. Odmjeravat će se s jednako snažnima i brzima - uz Putka su favoriti Miško sa seoskog gospodarstva Banovi dvori u Tišnjanskoj Dubravi, kninski magarac Raul, nasljednik Rajke koja je 2017. u Tisnom optrčala pobjedu za Italiju, te Grgo iz Pirovca, koji je neki dan s jahačicom Ružicom odnio pobjedu na utrkama u Pirovcu.
djelomob1.jpg