Listopad 27, 2019 4730

Završio fotonatječaj Jesen u Vodicama: Našimir Corneretto i Ante Roca osvojili vrijedne nagrade Beauty studia Sanja

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Završio je fotonatječaj Jesen u Vodicama kojeg je portal InfoVodice realizirao u suradnji s Beauty studijom Sanja iz Vodica.

Pristiglo je 19 prekrasnih fotografija, a po broju „lajkova“ prvu nagradu (masaža tijela u trajanju od 60min vrijednosti 300kn) ide Našimiru Cornerettu. On je za svoju fotografiju sidra u marini dobio 302 oznake sviđa mi se

Ante Roca poslao je fotografiju jeseni u vodičkom parku i za nju dobio 180 oznaka sviđa mi se. Njegova nagrada je Medicinska pedikura u vrijednosti 160kn

Nagrađeni će u narednom periodu biti kontaktirani o načinu preuzimanja nagrade.

Portal Infovodice zahvaljuje Beauty studiu Sanja iz Vodica na nagradama koje poklanja povodom devet godina rada

Smješten u hotelu Imperial Beauty studio Sanja nudi širok spektar tretmana lica, tijela, microneedling, led therapy masku... Svi oni koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja u beauty salonu Sanja imaju rješenje za to radiofrekvencijom lica i tijela kojim se koža učvršćuje, zateže i podiže. 

Ljuštenjem odumrlih stanica metodom mikrodermoabrazija ili možda hydroabrazijom Vaše lice će zablistati, a koža će Vam biti ponovno svježa i zrela. 

Sve pripadnice ljepšeg spola napokon mogu odahnuti jer rješenje za vječnu muku s celulitom je tu. Maderoterapijom tijela vrhunski tim u Beuaty salonu Sanja masne naslage „topi“ već za nekoliko tretmana bilo da odaberete Vacuslim 48 (topli) i/ili 65 (hladni) paket.  Ukoliko ste umorni nakon napornog radnog dana ne brinite se jer se opustiti možete uz medicinsku, opuštajuću ili parcijalnu masažu tijela. 

Medicinska i estetska pedikura, prirodna manikura, gel i trajni lak te najnovije na tržištu Callux profesional pedicure samo su neke od usluga koje se nude u Beauty salonu Sanja.

Uskoro će u Beauty salonu Sanja  započeti s novim tretmanom potpunog pomlađivanja kože tzv. Fibroblast, kao i s BS špange koje su najnovija medicinska metoda za tretiranje uraslih nožnih noktiju.

Beauty salon Sanja / Put Vatroslava Lisinskog 2 / Vodice, Croatia / 095 594 0767
 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 27 Listopad 2019 23:54
djelomob1.jpg