Listopad 28, 2020 7135

Jer putovati se mora…: Članovi MK Okit Vodice nastavili svoju tradiciju putovanja po Europi i ostatku svijeta

Ocjeni sadržaj
(8 glasova)

I ove godine članovi MK Okit Vodice su nastavili svoju tradiciju putovanja po Europi i ostatku svijeta na svojim limenim ljubimcima te na taj način, uz ugodno druženje i kroz vožnju koju toliko vole, nastavili i upoznavati kulturnu i vjersku baštinu kao i ljepote zemalja  kroz koje prolaze. 

Ove godine obišli su jedan dio sjeverne Italije, predivne krajolike Alpa, poznate prijevoje još poznatijih Dolomita te kroteći tako legendarne zavojite ceste došli su i do Švicarske. U  Zürichu su se susreli i sa tamošnjim Hrvatima članovima MK Sokolovi iz Zuricha koji su tom prilikom najavili i svoj uzvratni posjet Vodicama na ljeto 2021. 

Nedugo nakon povratka s tog putovanja naši motoristi ponovo su zajahali svoje metalne ljubimce i krenuli na put upoznavanja predivnih krajolika sredozemnih otoka Korzike i Sardinije. Oduševljeni ljepotama tih otoka, koje svatko želi ponovno posjetiti, na povratku su još posjetili i Veneciju, Pisu i vječni grad Rim. 

U ovoj godini „vrijedni“ članovi MK Okit također su uspjeli odraditi i još jedno putovanje koje bi se ukratko moglo nazvati „Balkanskom rutom“, jer je uključilo posjetu BiH, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji i Albaniji. Prepuni pozitivnih dojmova i kako kažu „napunjenih baterija“ ovim putem i u ovom članku podijelili su sa nama i dio fotografija koje su snimili putem na svim ovim putovanjima. 

Predaju fotografija za naš portal članovi MK Okit zaokružili su u jednu misao -  „Fotografija je više nego dosta, prilažemo naravno samo jedan manji dio, ali nažalost one koje su najljepše to su ujedno i one koje se ne mogu dijeliti  jer su samo urezane u pamćenje tijekom putovanja…“  

Upravo zato, nadajmo se da ćemo makar opis takvih slika i doživljaja iza njih možda uspjeti jednog dana pročitati u nekakvoj biografiji ili putopisu nekog od članova iz MK Okit Vodice! 

Do tada, pogledajmo fotografije u galeriji.

 

Tags
djelomob1.jpg