Travanj 19, 2021 3708

PRVIJENAC VODIŠKOG GRDELINA: Krešimir Španja izdao svoj prvi album „Moje pisme moji snovi“

Ocjeni sadržaj
(11 glasova)

Moje pisme moji snovi naziv je albuma prvijenca našeg vodiškog slavuja Krešimira Španje u izdanju Nota Bene Recordsa.
Na albumu se nalaze pjesme Oj Konobo, evala ti bilo, Pulente i Šaše, Gemišt, Okit duša vodiška kao i mnoge druge u kojima se osjeća istinski zvuk Dalmacije.

–  Ovo je doslovno ostvarenje mojih snova. Nakon Konobe koja mi je bila prva pisma s kojom sam krenija prije 4 godine dočeka sam svoj prvi album prvijenac. Pisma o konobi, pulenti i šaši, nesretnim ljubavima, gemištu i životu sve na jednom mistu, virujen da će se ljudima sviditi i da će se mnogi prepoznati u tim pismama. Kako smo zadnjih godinu dana pogođeni koronom i nema muzičkih nastupa ni druženja posvetija sam se dovršetku albuma – rekao nam je Krešimir Španja 

Do sada je napravljeno 150 CD-ova koje je Krešimir već podijelio prijateljima i poznanicima besplatno 

-    Vrime CD-a prolazi i prodaja istih općenito ide polako u povijest ali opet gušt je kad čoviku možeš pokloniti direktno u ruke, jedan svoj rad, dio sebe – zaključuje Krešimir

A evo kome se sve zahvalio Krešimir na unutarnjoj strani omota CD-a 

Moja iskrena zahvala ide svim sponzorima i prijateljima koji su financijski i moralno pomogli da ovaj CD ugleda svjetlo dana:

Turističkoj zajednici Grada Vodica, Susani i Franku Mulleru, Marti i Mati Machaj, Mari i Peri Grgiću, Mikiju Mišoliću, Stivu Deviću iz daleke Amerike, Šimi Dražiju, Dubravku Blaževiću, Ivici Begoviću sa suprugom, Zoranu Juričevu i Hallo Pizza, Elvisu Meiću Sidiću, Tomislavu Roci Krstiću i Vladimiru Roci Kokiću te Anti Juričev Grgiću na pratećim vokalima, Mile Perkovu i Tomislav Bakmazu za prateće vokale na pjesmi Pulente i Šaše i Tomislavu Juričev Grginu i Miru Dubravici u pjesmi „Hrvatska“, kao i svim prijateljima koji su tu i s kojima sam proživio i živim ove pisme. 
Naslovnu fotografiju izdanja potpisuje Mirsad Mešinović.
Posebna zahvala mojim roditeljima Nedi i Goranu te Anti Toniju Lasanu kod kojeg je sve snimano.
Vaš Krešimir Španja

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 19 Travanj 2021 21:56
djelomob1.jpg