Kolovoz 16, 2021 3263

Dvanaestogodišnjak ulovio tunu tešku 100 kilograma: S ogromnom ribom borio se sat i pol

Dvanaestogodišnjak ulovio tunu tešku 100 kilograma: S ogromnom ribom borio se sat i pol Foto: Facebook
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Ovim je ulovom dvanaestogodišnjak postao senzacija među big game fishing fanovima jer i iskusni tunolovci znaju koliko je znanja i vještine potrebno imati

Prošlog je vikenda 12-godišnji dječak kod kvarnerskog otočića Plavnika ulovio tunu tešku 100 kilograma. Dječak se na velikoj vrućini s ribom borio sat i pol, piše Slobodna Dalmacija.

Ovim je ulovom dvanaestogodišnjak postao senzacija među big game fishing fanovima jer i iskusni tunolovci znaju koliko je znanja i vještine potrebno imati kako bi se nadmudrila takva tuna.

Dječaka već pet godina otac Bojan Cestar uči vještine ribolova, a spomenimo i to da je Bojan jedan od jedan od najuspješnijih ribolovaca na kvarnerskog područja. Također, izbornik je slovenske big game fishing reprezentacije, skiper mega uspješne posade Barracude i od osnutka je član kSRM-a BIG OM u Omišlju.

A čini se da će njegovim stopama krenuti i sin Lan, koji je nedavno postao član posade te je krenuo nastupati na natjecanjima. Ulovom tune teške 100 kilograma donio je pobjedu svojoj ekipi na natjecanju koje se održalo u organizaciji kluba BIG OM iz Omišlja.

djelomob1.jpg