Prosinac 08, 2021 4635

Pogledajte veliku fotogaleriju, a onda put Srime…

Krenula je božićna bajka: 20 tisuća lampica obasjalo je vrt obitelji Vlahov

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Djed mraz, snjegović, Mickey i Minnie Mouse, Šiljo, roda, flamingosi, paun, čovik od bršljana, jeleni i sve moguće keramičke životinjice ekipa su koja uz škure (montirane u ponoćne sate), ježevu kućicu, bicikle i mnogobrojne biljke ponovno čine božićnu bajku obitelji Vlahov u Srimi.

Devetu godinu za redom Ivona i Stašo Vlahov ukrašavaju svoj vrt za Božić i Novu godinu koji na nešto više od mjesec dana postaje prava bajka. 

-    Započeli smo s pet tisuća lampica, a ove smo godine došli do čak dvadeset tisuća. U to vrijeme naša ulica je bila neosvijetljena, a mi – kreativci u mirovini krenuli smo s ukrašavanjem. U međuvremenu, rasvjeta je došla, a mi smo pokrenuli čaroliju niz cijelu ulicu. Sada svi ukrašavaju!, kazala nam je Ivona Vlahov.

Stašo je zadužen za kabele i montiranje. 

-    Na početku je ukrašavanje trajalo i do mjesec dana, a ove je godine sve bilo gotovo za 2 – 3 dana. Počeo sam zapisivati svaki kabel i lampicu i našao način kako da ih zaštitim od kiše, otkrio je Stašo.

U njihovu božićnu bajku u Srimi (Srima V/17) svi su dobrodošli, a redovno bude i preko 500 posjetitelja. Na jednom od stabala instalirali su glazbu na senzor pa prolaznici redovno zaplešu u prolazu ulicom. Na ulazu vas čekaju bomboni i zvonce na koje samo treba pozvoniti i zatim – samo uživati. 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 08 Prosinac 2021 19:24
djelomob1.jpg