Prosinac 28, 2021 2745

Na dočecima Nove godine u vodičkim hotelima za zabavu su zaduženi Maja Šuput i Jole

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Još nas svega tri dana dijeli od dočeka Nove godine. Dok su ljudi diljem zemlje donedavno bili u neizvjesnosti hoće li biti slavlja kao nekad ili će pandemija pomrsiti planove, u vodičkim hotelima pripreme su išle svojim tokom. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u hotelima Olympia & Olympia Sky i hotelu Imperial pripremljeni su bogati gastro glazbeni programi uz Maju Šuput i Jolu.

U hotelima Olympia & Olympia Sky na dočeku Nove godine će nastupati Maja Šuput.

-    Tijekom ovih dana u hotelu će boraviti oko 400 gostiju. Popunili smo kapacitete, ali u manjem obimu kako bismo gostima omogućili maksimalan komfor. Poštivat će se sve mjere i kontrolirat ćemo ulaze u hotel i salu. Svi gosti moraju imati Covid potvrde, a za one koji to ne budu imali organizirali smo i testiranje, kazao nam je Darko Bastić, direktor hotela Olympia & Olympia Sky te dodao da će sutradan imati i reprizu.

Svoj nastup potvrdila je i Maja Šuput na svom Instagram profilu.

-    A sada najbolja vijest za kraj godine. Pjevamo zajedno na najluđem dočeku ikad u hotelima Olympia & Olympia Sky! Zahvaljujući dobro uhodanoj ekipi iz Olympije ovo će svakako biti fešta koja se ne smije propustiti, napisala je Maja Šuput.

Doček Nove godine u Hotelu Imperial u Vodicama započinje 30. prosinca koncertom benda Sinovi Ravnice. Bogat gastro-glazbeni program za doček Nove godine upotpunit će nastup Joška Čagalja Jole.

-    Još je malo ostalo do dočeka Nove godine. Uđimo skupa u 2022. s nadom da ćemo se čim prije vratiti starom normalnom! Vidimo se na dočeku u hotelu Imperial u Vodicama, najavio je Jole na svom Instagram profilu.

Za reprizu Nove godine nastupat će poznati domaći zabavljači grupa Amigos iz Šibenika. 

-    Ulaznice za koncerte i svečanu večeru dostupne su na recepciji Hotela Imperial za sve koji žele doći i provesti se ove tri večeri u Vodicama, kazali su nam iz hotela Imperial. Cijeli novogodišnji program također će se održati uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i Covid potvrde. Sve dodatne informacije možete dobiti na broj 022/ 454 454 ili 098/ 384 044, kazali su nam iz hotela Imperial.
 

djelomob1.jpg