Siječanj 06, 2022 2605

Kad Mile Perkov mikrofon zamjeni kuhačom finale je zagarantirano

Kad Mile Perkov mikrofon zamjeni kuhačom finale je zagarantirano RTL Produkcija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U kulinarskom showu Tri, dva, jedan -  Ho, ho, ho koji se ove zime prikazivao na RTL televiziji kuhaču u ruke uzeo je i naš poznati pjevač, Tribunjac Mile Perkov. Uvijek vedrog duha i željan novih kulinarskih tehnika ovaj vodički zet nije dvojio ni minute kada je dobio poziv od RTL produkcije da sudjeluje u ovom kulinarskom showu.

2020. godine Mile Perkov poznati tribunjski pjevač prvi puta sudjelovao je na RTL televiziji u kulinarskom showu Večera za 5.

- Moram priznati da sam se tada jako dobro zabavio sa ekipom iz Šibenika i okolice u tom tjednu. Bilo je jako dobrih jela i još bitnije ugodnog druženja. Također mi se svidjela i ekipa iz produkcije, od režisera pa sve do snimatelja. Sve je bilo dosta ležerno osim temperature, koja je svaki dan bila oko 35° - započeo je Mile Perkov razgovor.

Kada su mu ponudili da ove zime sudjeluje zajedno sa ostalim ekipama iz Večere za 5 u kulinarskom showu Tri, dva, jedan -  Ho, ho, ho nije dvojio niti trena. 

-    Dapače, ponukan velikim brojem pozitivnih reakcija i komentara koje sam imao prilike čuti, ali i ponekom pokudom u stilu zašto nisam ovo ili ono kuhao kad sam sudjelovao na Večeri za 5 pristao sam sudjelovati ponajprije da sebe okušam u malo zahtjevnijim kuharskim zadacima. Inače volim kuhati i izmišljati neke svoje recepte, a pogotovo spajati neke sastojke koji se na našim stolovima rijetko pojave – dodaje Mile.

Koncept showua je zamišljen tako da se kuhaju recepti natjecatelja pa zadatak žirija. 

-    Moram priznati da mi je bilo lakše ispunjavati njihove zadatke i po prvi put se susresti sa nekim namirnicama, tehnikama kuhanja umaka, ili naučiti nove načine korištenja svakodnevnih namirnica, nego kuhati po vlastitom receptu – nastavlja Perkov.

U timu Šibenski golužni bonkulovići uz Milu boje Šibenika branili su još Duška Zaninović i Milan Milko koji su naposljetku svoju Dušku doveli u super finale.- Duška je cijelo vrijeme više manje odrađivala slatka jela, dok su slana jela mene dopala, a naš je Milko kao dobri duh ekipe bio zadužen za dobru atmosferu. Njegov zadatak je bio da uleti ako kome triba za špaher i naravno nasmijava žiri – sa smijehom priča Perkov.

Članovi žirija su svima bili uvijek spremni pomoći ili dati savjet, ali isto tako kritiku kada su ju zaslužili.  

- Iako nismo sve zadatke vrhunski odrađivali, moram priznati da jako godi kad ti Ivan Pažanin pohvali janjeće kotlete kao najbolje, a u isto vrijeme gledaš kako ih Tomislav Špićek sa guštom "čupa". Ili dok ti Željka Klemenčić kaže u pauzi snimanja da bolje karamelizirano povrće nije u životu probala, a Špićek sa iskrom u očima gleda svaki naš dolazak sa pijatima pred njihov stol – s ponosom nastavlja Perkov.

Iako je snimanje bilo zahtjevno prostora za druženje nije nedostajalo. Uvijek nasmijan i vedrog duha Mile se zabavljao sa svima, ali su mu posebno srcu prirasle ekipe iz Dubrovnika i Rijeke. 

Koliko su se svi dobro slagali i zajedno uživali govori činjenica da su se već prvi dan dogovorili da će nagradu, bilo tko da pobjedi, donirati u humanitarne svrhe, čija se dodjela planira 15. siječnja 2022. godine kada su sve ekipe pozvane na druženje cijeli vikend.

Mali skok u kulinarske vode Milu nije omeo u njegovoj najvećoj ljubavi, pjevanju, pa poručuje svima,

-    Vidimo se na feštama i tulumima, a i nova pjesma će ubrzo

Foto: RTL produkcija

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 06 Siječanj 2022 18:29
djelomob1.jpg