Siječanj 07, 2022 3267

Županijski bagatin s Goranom Mladenovićem: Tko je i što je župan Jelić?

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

U ovotjednoj emisiji Županijski bagatin gost je bio vijećnik općinskog vijeća Općine Pirovac i županijski vijećnik s Nezavisne liste Stipe Petrina, Goran Mladenović.

Na prvo pitanje voditeljice kako komentira plakate po županiji s pitanjem: Tko je i što župan Jelić? Goran odgovara kako je NL Stipe Petrina krenula u koaliciju sa sadašnjim županom Jelićem kako bi napravili korjenite promjene u županiji. 

-    Marko Jelić ne drži se početnog dogovora, mi ne želimo kozmetičke već korjenite promjene. Konkretno, moja konzultantska tvrtka zajedno s NL Stipe Petrine napravila je jedan opsežan projekt naziva „Med s Dinare“. Konkretno, radi se o brendiranju meda s Dinare odnosno dokumentu od oko 100 STRANICA, kako i gdje pomoći našim medarima u Županiji da postanu brend i da gospodarstvo u našoj županiji krene uzlaznom putanjom. Na moj mail, župan ni dan danas nije konkretno odgovorio, već da je proslijeđen pročelnici, što je po meni samo izlika.

Na pitanje voditeljice zašto se za rebalans proračuna čekao zadnji tren,  Goran je odgovorio kako nisu nikad protiv rebalansa proračuna, već protiv načina na koji se donosi.

-    Gospodin Jelić ima običaj, a sada je to već praksa, da nama uruči „gotov proizvod“ i kaže morate ovo podržati. Ali, mi smo partneri koji trebaju skupa sudjelovati u stvaranju proračuna i rebalansa – naglasio je Goran

O izborima za novog ravnatelja Ljekarni Šibenik, izborima novih direktora turističkih zajednica, radu dosadašnje direktorice TZ ŠK županije Željane Šikić, radu direktora TZ Pirovac Igora Meića saznajte u video emisiji ispod

djelomob1.jpg