Siječanj 31, 2022 8372

Upoznali su se u frizerskom salonu u Vodicama gdje je Irena radila, a prosidba je bila na 1280 metara visine

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

"Spojila nas je planina i skromnost", napisao je Robert Bogić (29) nakon što je zaprosio Irenu Maglajić (26) na Vlaškom gradu koji se nalazi na 1280 metara nadmorske visine, na putu prema Svetom brdu. Njihova priča započela je prije nekoliko godina upravo na ovom mjestu, a nakon godinu dana veze, Robert je odlučio na ovom posebnom mjestu iznenaditi Irenu. – piše portal Jutarnjeg lista

Irena je prije nekoliko godina tražila novi hobi, krenula je trčati i biciklirati, a Robert joj je ponudio jedan izazovan. Naime, ona je frizerka u salonu u koji je Robert dolazio i jednom ju je prilikom pitao da se odu rolati.

- Bio je jako drag i jako sam to htjela, ali mu nisam mogla reći da se ne znam rolati, sada mi je to sve smiješno. Pogledala sam kasnije znatiželjno njegov Facebook profil i vidjela da planinari, sljedeći puta kada je došao rekla sam mu da me to zanima, a on mi je predložio da odemo odmah idući vikend, prepričava nam Irena i dodaje kako su upravo taj vikend proveli s prijateljima na vrhu na kojem ju je sada zaručio. Tog vikenda postali su najbolji prijatelji, a Irena se zaljubila u planinarenje. Govore kako nikada neće zaboraviti zalazak sunca s prvog zajedničkog planinarenja.

Od tada ne pamte vikend kojeg nisu proveli zajedno u planinama, od šetnje po prirodi, uživanja na svježem zraku i toplih razgovora do svladavanja pravih izazova i spavanja u šatoru. 

Popeli su se na sve vrhove u Hrvatskoj, a nedavno su bili i u Sloveniji na Triglavu.

U planinama su proveli dva dana, a taj drugi dan krenuli su na vrh Sveto brdo. 

- Malo sam bila zbunjena zašto toliko želi do tog mjesta. Došli smo do tog mjesta i Robert je rekao da ima nešto za mene, a uvijek on ima neko iznenađenje poput čokoladica i bombona za mene, u tom sam trenutku pomislila da će mi dat bronhi bombone. Rekao je da ima nešto bolje i kleknuo je, prepričava nam Irena kroz smijeh dodajući kako se počela tresti od sreće i nije ni sekunde razmišljala o tome što će reći.

Robert je bio siguran u odgovor, ali nije mu bilo svejedno.

Cijeli članak pročitajte na portalu Jutarnjeg lista, a video prosidbe na ovom linku

https://web.facebook.com/groups/planinarski.infokutak/posts/5032392066820509/

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 31 Siječanj 2022 22:50
djelomob1.jpg