Veljača 27, 2022 2325 Index

Evo na koji način možete pomoći životinjama u ratom zahvaćenoj Ukrajini

Evo na koji način možete pomoći životinjama u ratom zahvaćenoj Ukrajini Pixabay/Ilustracija
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

UDRUGA Prava šapa pozvala je sve koji mogu pomoći životinjama u ratom zahvaćenoj Ukrajini da im se jave.

"Iz sata u sat situacija u Ukrajini eskalira. Muškarci šalju obitelji na zapad, a oni ostaju naoružani braniti što mogu. Većina ih je danas prvi put u životu primilo pušku. Znate li tko istovremeno ostaje i bori se za živote životinja koje su sada više nego inače bespomoćne? Volonteri skloništa i hrabri skrbnici koji su odlučili povesti svoje ljubimce u spas. Okolne države, uključujući Hrvatsku, otvorile su granice za sve kućne ljubimce, neovisno o tome imaju li dokumente za putovanje. Pa otvorimo vrata i mi", započeli su volonteri Prave šape na Facebooku.

"Donirali smo sklonište po izboru i spremni smo za prihvat kućnih ljubimaca koji nemaju kamo. Iako je smještaja uvijek malo, snaći ćemo se kao i svaki put dosad kad je bilo potrebno. Pozivamo vas da i vi učinite isto; odvojite sitnicu za aktivna skloništa usred bojne zone, za one koji ne mogu pobjeći jer ne žele ostaviti životinje. Otvorite vrata onima koji su to uspjeli. Javite nam se komentarom ako možete osigurati smještaj ljubimcima dok im se vlasnici ne snađu, da imamo sve na jednom mjestu", napisali su.

Pozvali su sve da pomognu:

- skloništu za sve životinje Ugolyok, PayPal: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (Levytska Victoria UK), Venmo: pawsofhelp, PATREON:   https://www.patreon.com/ShelterUgolyok

- skloništu za kućne ljubimce Shelter Friend

, PayPal: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

[I ONI TRAŽE SPAS... 🥀] Iz sata u sat situacija u Ukrajini eskalira 😔 Muškarci šalju obitelji na zapad, a oni ostaju...

Posted by Prava šapa on Saturday, February 26, 2022

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 27 Veljača 2022 18:24
djelomob1.jpg