Ožujak 30, 2022 1018

Županijski bagatin: Gost Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

U novoj emisiji Županijski bagatin koju vodi i uređuje Lucija Cvitan gost je bio zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, gospodin Danijel Mileta

Među brojnim pitanjima izdvajamo: 
Uskoro se bira novi direktor Turističke zajednice Grada Šibenika. Je li gospodin Dino Karađole opravdao svoj rad svih ovih godina i hoće li i dalje ostati direktor bez obzira što je natječaj namijenjen za sve ljude sa tom strukom?

Grad Šibenik jako puno ulaže u objekte predškolskog odgoj i osnovnoškolskog obrazovanja, no  svakom vrtiću nedostaje kadrova kao što su defektolozi i psiholozi te asistenti jer se svaku godinu sve više djece prijavljuje s teškoćama u razvoju. Što Grad radi po pitanju ulaganja upravo u tu djecu i njihove asistente?

Osnovna škola Brodarica već godinama čeka svoju obnovu i nadogradnju. Do kuda ste došli s dokumentacijom i kad stanovnici Brodarice mogu očekivati početak radova?

Neki gradski vijećnici ističu da je izbor direktora gradskih poduzeća netransparentan, posebice izbor direktora Vodovoda i Poda. Kako mi to komentirate! Je li to samo njihova predstava za javnost?

Odgovore na ova i druga pitanja pogledajte u video prilogu