Travanj 02, 2022 3693

Britanski dnevnik The Guardian pisao o Tribunju kao "skrivenoj destinaciji" koju ove godine vrijedi posjetiti

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Britanski dnevnik The Guardian objavio je prilog o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji s naglaskom na skrivene destinacije koje preporučuje posjetiti ove godine, a među kojima su primjerice otok Silba, Park prirode Papuk, Tribunj, rijeka Mrežnica i druge lokacije, izvijestili su iz HTZ-a.

Riječ je o posebnom prilogu The Guardiana o skrivenim destinacijama koje ove godine vrijedi posjetiti, a prvi u nizu priloga posvećen je Hrvatskoj.

Prilog o Hrvatskoj i njezinoj turističkoj ponudi je na četiri stranice tiskanog izdanja i na portalu tog medija, a nastao je kao rezultat suradnje HTZ-a s uredništvom tog dnevnika.

Direktorica HTZ-ova predstavništva u Londonu Darija Rejić vjeruje da će objava doći do milijuna čitatelja i povoljno utjecati na percepciju Hrvatske kao kvalitetne, atraktivne i tražene destinacije.

U prilogu o Hrvatskoj predlažu se mjesta i odredišta za ovogodišnja turistička otkrića, a prirodne ljepote, osebujna i slikovita mjestašca te očuvane i netaknute krajolike sedam manje poznatih hrvatskih regija istaknula je vrsna poznavateljica i višestruko nagrađivana novinarka Mary Novakovich.

Tako se piše o Tribunju i njegovoj povijesnoj baštini, Parku prirode Papuk kao šumovitom i uzbudljivom UNESCO geoparku, očuvanoj Silbi te Mrežnici i njezinim vodopadima, Karlovcu i Slunju, dolini Neretve, Parku prirode Dinara, a opisane su i druge veće destinacije u blizini tih lokaliteta, kao i autentična gastronomska ponudu, plaže, biciklističke staze i drugo.

Rejić ističe i da dodatnu vrijednost ove objave potvrđuje i pozicija The Guardiana kao predvodnika u rastu online pretplatnika i to s dosegom od milijun čitatelja u Velikoj Britaniji.

Poslijednja izmjena dana Subota, 02 Travanj 2022 12:56
djelomob1.jpg