Travanj 05, 2022 2541

Kolure o bisera: Otkrivamo tko stoji iza maskote dječak Paško i brojnih eventa za djecu i odrasle

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U novoj emisiji "Kolure o' bisera" koju vodi i uređuje Lucija Cvitan gost bio suvlasnik firme TOP Events animacija, gospodin Antonio Smule Smoljić

TOP Events je zajednička tvrtka dvojice najboljih prijatelja Jakova Jelića i Antonia Smoljića.

Njihovo druženje je započelo za vrijeme temeljne formacije animatora Šibenske biskupije 2008. godine u organizaciji Ureda HBK za mlade. Ideja o zajedničkom djelovanju se rodila još u vrijeme samih početaka.

Od tada obojica rade u animaciji sa djecom i odraslima. Zajedno surađuju na humanitarnoj akciji/eventu LAMPIONI – ŠIBENIK DARUJE 5 godina zaredom. U studenome 2019. godine Jakov otvara TOP Events animaciju.

Zatim je došla pandemija (COVID-19) te su u ljeto 2020. godine odlučili zajedno krenuti surađivati i ostvariti mladenački san da skupa rade ono što najviše vole. Jakov i Antonio zajedno imaju ogromno iskustvo u radu sa djecom, mladim i odraslima.

Obojica su održavali mnoga predavanja na formacijama i tečajevima za animatora.

-    Načela poslovanja naše tvrtke su vrlo jednostavna. U svemu što radimo , trebamo i uživati. Sa svim klijentima i poslovnim partnerima treba imati korektan, jasan i transparentan odnos. Uz sve što kao tvrtka radimo, uvijek razmišljamo kako naše poslovanje može doprinijeti društvenoj zajednici. Na taj način ćemo se uvijek truditi da budemo društveno korisni i ujedno budemo na raspolaganju svim naših sugrađanima. – rekao je Antonio voditeljici

Njihova prva maskota je šibenski dječak PAŠKO. On je dječak koji predstavlja svu djecu i sve odrasle koji su bili i jesu djeca Šibenika. Zabavan je, jedinstven i lako priraste srcu. Uvijek je prvi za podignuti atmosferu, za pomoći svima i podsjeća nas kako je zajednički rad najbolje rješenje.

Što je sve rekao Antonio voditeljici pogledajte u video zapisu

djelomob1.jpg