Travanj 08, 2022 2975

Nakit - ovo su najnoviji trendovi!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Naredna sezona oduševiti će ljubitelje nakita. Nakon što su filigranski lanci s vremenom, zamijenjeni nešto glomaznijim lancima, sada je trend - što krupnije, to bolje! Statement naušnice i ogrlice, te glomazni prstenovi, vrhunski su trend nakita ove godine.

Korištenje nakita datira od početka čovječanstva - ljudi su se ukrašavali školjkama, zubima i kostima životinja, još prije 100.000 godina!

Krupni nakit na vratu, zapešću, uhu te prstima, upotpunjen biserima svih boja i veličina, kao i mješavinom zlata i srebra - ukratko je ono što će akcentirati i krasiti žensku ljepotu u predstojećem periodu.

Najnoviji trendovi nakita - odaberite svoje favorite

  • Glomazni lanci - Lanci krupnih karika već dugo su popularni, ali će sada biti još malo veći. Glomazne alke privlačiti će poglede ka vašem vratu ukombinirane sa klasičnim ovratnikom košulje, ležernom majicom ili elegantnom slip-haljinom. Ovakav će nakit svakoj odjevnoj kombinaciji dodati cool-efekat. Krupni lanci mogu se nositi sami, ali i zajedno sa drugim lancima.
  • Glomazni prstenovi - Debelo prstenje također može biti veoma privlačno. U skladu sa krupnim lancima, prstenovi će isto biti veći i glomazni. Ovakvo prstenje, različitih oblika i dizajna, privlači pažnju na ruke i daje ležernu eleganciju onom ko ih nosi. Potpuni hit su ICRUSH prstenovi, koji su vodootporni i trajno zadržavaju svoju boju.
  • Slaganje prstenova - Odvažni trend krupnog nakita nadopunjen je cool stilskim trikom: slaganjem prstenja. Glomazni prstenovi se također mogu kombinirati jedan s drugim, kako bi se dobio još glamurozniji izgled. Nose se na više prstiju iste ruke, ili čak, jedan na drugom, na istom prstu! Tanji prstenovi su izvrsni za trend slaganja. Jednostavno, tanko prstenje, lako se može koristiti kao osnova za sjajne kombinacije različitog dizajna, a jednostavni su i za održavanje. Tako, iz prilično neupadljivih komada ovog nakita, možete dočarati upečatljive kombinacije.
  • Nakit od bisera - Glatki, barokni biseri, neizostavni su dio nakita oduvijek. No, u ovoj će sezoni njihova simetrija biti malo narušena. Biseri u prirodnom, nepravilnom obliku dominirati će najnovijim trendom. U bilo kojem komadu nakita da se nađu, biseri svakoj odjeći daju dašak moderne elegancije. Sada su ukombinirani sa posebnim kopčama i lančanim strukturama, tako da mogu parirati svakom ljetnom outfit-u.
  • Statement naušnice - Krupne alke, pravi su hit ove godine. Cool naušnice nadahnjuju stilom glomaznih karika, pa i čitavim dijelovima lanca, te ostavljaju izuzetan dojam. Mogu se nositi same, najčešće samo u jednom uhu, ali se i kombinirati sa par manjih, različitih privjesaka, obješenih o veliku alku. Efekat lanca dobijate tako što više krupnih karika zakačite jednu o drugu, do željene dužine. Savršeno se uklapaju uz podignutu kosu.
  • Kombinacija zlata i srebra - Ova do skora nezamisliva mješavina, omogućuje vam da kombinirate sve svoje favorite, bez obzira koje su boje. Čak i mali naglasak, postignut samo jednim komadom nakita druge boje, mijenja cjelokupni izgled, i dodaje posve novu dimenziju stila. Pokušajte sa par tankih, različitih lančića - nećete se pokajati!

Zato, dajte mašti na volju, i napravite sopstvenu glamuroznu kombinaciju nakita. Ukoliko posjetite idealno.rs, na jednom ćete mjestu imati široku ponudu, te kupnju obaviti na vrlo jednostavan način.

djelomob1.jpg