Svibanj 21, 2022 1618

Evo kako dodatno uštediti: Na hrvatskom tržištu odnedavno dostupna besplatna aplikacija neobičnog, ali prigodnog naziva – 33%

Evo kako dodatno uštediti: Na hrvatskom tržištu odnedavno dostupna besplatna aplikacija neobičnog, ali prigodnog naziva – 33% Pixabay
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Na hrvatskom tržištu odnedavno je dostupna besplatna aplikacija neobičnog, ali prigodnog naziva – 33%. Riječ je, dakle, o aplikaciji koja vam omogućuje da na jednom mjestu vidite akcije u trgovinama te tako uštedite koju kunu.

Katalozi za akcije u trgovinama uskoro bi mogli postati stvar prošlosti. Na hrvatskom je tržištu izašla besplatna aplikacija 33%,  koja pruža korisnicima pregled svih akcijskih ponuda iz Konzuma, Kauflanda, Spara i Lidla.

Aplikaciju je, naime, vrlo jednostavno koristiti, a osim na hrvatskom, dostupna je i na engleskom, njemačkom te slovenskom jeziku. Pri prvom otvaranju 33%, potrebno je dati dopuštenje za korištenje lokacije, kako bi aplikacija mogla detektirati gdje se nalazite te koje vam popuste pružiti.

Kako to izgleda u praksi?

Nakon toga, na početnom zaslonu otvorit će se prikaz popusta. Pri samom vrhu nalazi se odjeljak “Potraži” za pretragu proizvoda, “Tip prodajnog mjesta” za kojeg trenutno nema koristi te “Kategorija proizvoda” gdje, kao i što sam naziv kaže, možete izabrati kategorije proizvoda koje želite vidjeti.

 

Screenshot: 33%

 
 

Ispod te trake na vrhu, postoji mogućnost odabira dana u tjednu, pa popuste možete vidjeti i unaprijed, dok se na samom dnu nalaze odjeljci “Početna stranica”, “Kupovna lista”, “Omiljeni proizvodi” te naposljetku “Postavke”.

“Kupovna lista”, dakle, služi kao svojevrstan popis za trgovinu. Za dodavanje stvari na kupovnu listu, potrebno je kliknuti na “Dodaj novu stavku…”, zatim unijeti naziv i količinu proizvoda kojeg želite kupiti.

Prigodni popis za “špeceraj”

Ako, primjerice, na kupovnu listu želite dodati proizvode koje su trenutno na akciji, na početnoj je stranici potrebno povući prstom u lijevo na željenom proizvodu, nakon čega će se prikazati dvije ikonice – jedna u obliku papirića s kemijskom olovkom koja dodaje proizvod na kupovnu listu i “srčeko” koje ga dodaje na popis omiljenih proizvoda. 
 

Screenshot: 33%

Kada ste željene proizvode dodali na kupovnu listu ili pak na listu omiljenih proizvoda, možete ih pregledati klikom na istoimene odjeljke. Zgodno je i što će vam aplikacija u odjeljku “Kupovna lista” automatski izračunati cijenu koju ćete platiti za odabrane proizvode.

Screenshot: 33%

Za ukloniti proizvode s kupovne liste, potrebno je povući proizvod u lijevo te kliknuti na ikonicu kante za smeće.
 
djelomob1.jpg