Lipanj 21, 2022 1201

Posjetite Prvić, uživajte u veselim dekoracijama, kupajte se na prekrasnim plažama i naravno ČUVAJTE NAŠE MORE!!!!

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Ekipa iz Eko udruge Prvić Šepurine već godinama uljepšava svoje seelo za Božić, Uskrs, pokladne i jesenske dane, te je uslijedilo logično pitanje smještana i prijatelja otoka - Gdje je ljetna instalacija ?

Nije dugo trebalo da se počne s idejama i realizacijom.

Naravno i mala ekipica iz Udruge roditelja i djece Zlatne ribice s tetom Snježanom prionula je izradi ribica i hobotnica od kartona, koje se veselo njišu na pijaci uljepšavajući štandove sa verdurom i voćem.

Eko udrugaši su izradili drvene kućice, brodiće i ribe, koje su veselo obojali naši mališani, te ih postavili u cvijetne žardinjere na selu.

- Kako bi priča imala i dublji smisao, povezali smo temu mora i eko udruge, te očistili jednu dionicu plaže oslobodivši je od smeća koje je more izbacilo kroz godine i stvorili instalaciju sa eko porukom o očuvanju našeg mora. Naše male Zlatne ribice također svojim porukama uhvaćenim u mrežu žele nam pokazati koliko vole more i žaloste se kad nađu plastične boce i drugo smeće na plaži gdje uživaju u ljetnim radostima, ali i zimskim šetnjama. – rekla nam je Zrinka iz Eko udruge te zaključuje

Rizk Casino Bonus

Posjetite naš lijepi otok, uživajte u veselim dekoracijama, kupajte se na prekrasnim plažama i naravno ČUVAJTE NAŠE MORE!!!!

djelomob1.jpg