Srpanj 29, 2022 2060

Vodice su Jelenku i Dragani Sandić iz Banja Luke drugi dom, a Ante i Marija Radin Mačukat njihova druga obitelj

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Gost se uvijek vraća nasmiješenom domaćinu koji ga srdačno dočekuje. Pravi primjer je i obitelj Sandić koja već 24 godine ljetuje u Vodicama kod obitelji Ante Radin Mačukat.

Vodice su Jelenku i Dragani Sandić iz Banja Luke drugi dom, a obitelj Ante Radin Mačukat njihova druga obitelj. Dugogodišnje prijateljstvo njeguju međusobnim kontaktima tijekom cijele godine.

- U Vodice smo došli prije 24 godine po preporuci drugih. Odsjeli smo kod odličnih domaćina i to je najveći razlog što sve ove godine ljetujemo tu. Vodice su se dosta promijenile na bolje, vidimo ove godine je uređena prekrasna šetnica, ali u suštini dobri domaćini su osnovica našeg ostanka. Sa njima se čujemo i preko godine tako da smo poslati pravi prijatelji – kaže nam Jelenko

Direktorica ureda TZ Vodice Anita Franin Pečarica i gradonačelnik Ante Cukrov uručili su im poklone i zahvalnicu za dugogodišnju vjernost.

Spomenimo, Vodička turistička zajednica zadnjih godina javno i službeno zahvaljuje svojim dugogodišnjim gostima sa simboličnim poklonima i znakom pažnje kroz Program vjernosti, a danas su se zahvalili upravo obitelji Sandić iz Banja Luke

Poslijednja izmjena dana Petak, 29 Srpanj 2022 12:18
djelomob1.jpg