Rujan 30, 2022 639

Dobitnica Grba grada Šibenika Maja Gnjidić Verdecchia gošća u emisiji Kolure o Bisera

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Maja Gnjidić Verdecchia, ovogodišnja dobitnica Grba grada Šibenika za promicanje ugleda i vrijednosti Grada Šibenika i razvijanje hrvatsko-talijanske suradnje gostovala je u emisiji Kolure o Bisera.
Početkom rujna službeno su otvorene prijave za izbor za Najljepšu Mamu Hrvatske 2023. Uvjeti za prijavu su da ste žena, majka i državljanka Republike Hrvatske te da imate prebivalište u Hrvatskoj, a svoje prijave možete slati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 10.veljače 2023.
- Od ove godine, uz dvije postojeće kategorije, organizatori su odlučili uvesti i kategoriju za mame iznad 54 godine – Najljepša Mama Hrvatske Platinum. Ujedno, uz tri krune bit će podijeljeno i ukupno šest lenti. Pobjednice očekuju pokloni sponzora, a među njima je i putovanje na prekrasnu Maltu. – rekla je Maja Gnjidić Verdecchia.
Šetnjom kroz Šibenik, Maja je voditeljici Luciji Cvitan otkrila koji je cilj natjecanja, s kojim se poteškoćama susreću te tko im pomaže u organizaciji. Više u video prilogu.

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 17 Listopad 2022 19:45
djelomob1.jpg