Listopad 26, 2022 2918

Vrijedna nagrada za vodišku nevistu Tamaru Trcera: Njen salon ljepote Femme 2. najbolji salon u Hrvatskoj

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Povodom proslave 15 godina dermalogice u Hrvatskoj, koja je vodeća dermokozmetika u svijetu, nagrađeni su najbolji kozmetički saloni Hrvatske. Proslava je održana u Zagrebu u Restoranu Maksimir. Vrijedno priznanje stiglo je za vodišku nevistu Primoštenku Tamaru Trcera
Osvojila je nagradu za najbolji kozmetički salon u Hrvatskoj 2. mjesto te u kategoriji najbolji dermalogica saloni (društvene mreže) 3.mjesto.

- Ovo je za mene trenutak prepun emocija. Nagrada mi jako puno znači, biti 2. najbolji salon u Hrvatskoj nije mala stvar, uzmite u obzir da sam salon iz "malog mista". Oduvijek sam davala svoj maksimum na poslu i svakim danom se trudila biti sve bolja, ulagala neprekidno u svoje znanje. Bilo je kroz sve ove godine i jako puno odricanja. – rekla nam je Tamara

Čudo iz malog mista kako me od milja od samih početka zove direktorica dermalogice za Hrvatsku, titula je koju treba opravdati. I dalje ću ulagati u znanje, redovito se educirati i dovoditi najnovije trendove u salon kako bi smo opravdali ove nagrade. - nastavlja Tamara

Tamara Trcera, vodiška nevista, vlasnica je salona ljepote Femme, prvog kozmetičkog salona takve vrste u Primoštenu, koji od 2011. godine uspješno posluje. Salon ljepote Femme je moderan salon današnjeg vremena koji vam, u vašem odabranom vremenu za bijeg od svakodnevnice, pruža blagodati opuštanja i kraljevske tretmane kakve zaslužujete.

Osim same vlasnice obrt zapošljava još dvije djelatnice, te su u planu daljnja zapošljavanja. Jedan od glavnih ciljeva salona ljepote Femme je neprekidna edukacija djelatnika, kako na hrvatskim tako i na međunarodnim razinama. Djelatnici prisustvuju na svim poznatijim međunarodnim sajmovima i edukacijama, te su ukorak s aktualnim trendovima u kozmetičkoj industriji. Na taj način svojim klijentima nude najnovije usluge i proizvode koji su prisutni na svjetskom tržištu.

Tamara ističe da je kozmetika oduvijek bila njezina ljubav. Iako je završila ekonomsku školu, naknadno se prekvalificirala za zvanje kozmetičarke, godinama stjecala iskustvo kod drugog poslodavca te otvorila svoj vlastiti salon. Ljubav prema njezi kože je jednostavno bila jača od svega. Ističe i slogan svoga salona koji glasi „Ljepota žene je u njezinoj njezi“.

Individualnim pristupom i brižnom njegom stručnjaka, u toplom i prijateljskom okruženju, pružaju u salonu različite vrste tretmana za njegu lica i tijela.

Tamara se u obavljanju svoga poslu gotovo svakodnevno susreće sa raznim izazovima, ali ne smatra ih negativnim, dapače smatra ih vrlo korisnim i pozitivnim jer je potiču da svakoga dana bude sve bolja u onome što radi.
I dalje ćemo se truditi biti salon kakav želite, pružati stručne i kvalitetne usluge kakve očekujete i učiniti sve kako biste svoje vrijeme provodili našem salonu češće i ugodnije za kraj ističe Tamara.