Prosinac 21, 2022 8502

Koncertom Tomislava Bralića i klape Intrade započeo je Advent u Vodicama

Ocjeni sadržaj
(7 glasova)

Uz defile Vodiških mažoretkinja i Vodičke glazbe, nastupima Vodiških mažoretkinja, klape Bunari i klape Oršulice, pjevačkog zbora Lira i KU Vodiške perlice te na kraju koncertom Tomislava Bralića i klape Intrade započeo je Advent u Vodicama koji će trajati do Silvestrova ove godine.

U novouređenom parku ovih dana čekaju vas fritule, kuhano vino i druge blagdanske delicije. Za najmlađe tu su kreativne radionice, a u večernjim satima koncerti.

Od sumještana samo riječi hvale za novouređeni park, bila je i poneka sitna primjedba, ali kako to ide nije se rodio ko' je svima ugodio.

Jednostavno, prostrano, lipo, konačno javna česma, kruna bunara dobro se uklopila, igralište za djecu veliko, samo su neki od komentara koje sam slušao ovih dana. Primjedbe su bile na moderan izgled same špine, za koju je gradonačelnik Ante Cukrov rekao da će prvom prilikom staviti rustikalniju koju nisu u roku mogli nabaviti. Također, željezna ograda nije svakom legla, ali postavljena je tamo radi sigurnosti.

Advent se nastavlja sutra od 17:30 predstavom za djecu, zatim do 20:00 sati radionicama za djecu, a od 20 sati koncertom grupe Spectrum

Do tada pogledajte fotogaleriju

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 22 Prosinac 2022 09:31
djelomob1.jpg