Ožujak 07, 2023 638

Uskoro nas očekuje zanimljiva završnica Hrvatskog košarkaškog kupa!

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Pripremite se za uzbudljivu završnicu Hrvatskog košarkaškog kupa! Ovaj dugo iščekivani događaj zasigurno će donijeti mnogo uzbuđenja, a postoji li bolji način za dodatno uzbuđenje od klađenja na ishod?

Upravo to možete učiniti u jednom od brojnih hrvatskih kockarnica. Dakle, bez obzira jeste li okorjeli obožavatelj košarke ili jednostavno tražite zabavan i uzbudljiv način na koji možete maksimalno iskoristiti igru, zašto ne biste razmislili o klađenju i dodali uzbuđenje ovom uzbudljivom događaju?

Finale Hrvatskog košarkaškog kupa zasigurno će biti zanimljivo, a uz priliku za klađenje, uzbuđenje se podiže na sasvim novu razinu. Na svoj omiljeni tim se možete kladiti na: https://casino-bonus.hr/psk-registracija/.

Organizacija košarkaškog kupa

Na temelju propozicija natjecanja Hrvatskog košarkaškog kupa za muške klubove „Krešimir Ćosić“, Hrvatski košarkaški savez je raspisao natječaj za organizaciju završnice košarkaškog kupa. Nakon što su proveli natječaj, Komisija za sustav natjecanja je 16. siječnja 2023. godine donijela odluku o dodjeli završnog kupa košarkaškom savezu Zagreba.

Završnica košarkaškog Kupa "Krešimir Ćosić" je turnir sa osam najboljih momčadi koji će se održat u Zagrebu od utorka 14. veljače do subote 18. veljače u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu.

Utakmice četvrtfinala će se igrati tijekom dva dana, 14. i 15. veljače, svaki dan po dvije utakmice. Zatim slijedi ždrijeb parova polufinalnih utakmica i slobodan dan. Četvrti dan će biti rezerviran za polufinale, a u subotu će na rasporedu biti finalni susret.

U završnici Final Eight turnir Kupa, plasirali su se Kvarner 2010, Bosco, Cedevita Junior, Cibona, Furnir, Dinamo-Zagreb, Šibenik i Zadar.Prvi dan

Prvu utakmicu će odigrati zagrebački klubovi Bosco i Cedevita Junior. Predstavnica Bosca je Ivana Perić, dok Cedevitu Junior predstavlja Vedran Modrić. Oboje jedva čekaju početak košarkaškog kupa, i burno navijaju za svoje timove.

Zatim igraju i Šibenik i Furnira, a predstavnik Furnira, Boris Gnjidić je rekao kako njihovi prijatelji igraju odlično, no ni oni ne zaostaju.

Drugi dan

Drugi dan završnog košarkaškog turnira otvaraju Kvarner 2010 i Dinamo-Zagreb.

Cibona i Zadar će se sastati u četvrtfinalu, a član Skupštine Cibone Tomislav Šerić je izjavio kako mu je važno da tih dana kupa bude publike i da ovaj divni sport udahne što više zraka, te se nada pobijediti u četvrtfinalu.

David Gunjević, koji je direktor Zadra, također je bio vrlo izrečit, te naravno priželjkuje pobjedu i osvajanje Kupa.

Sve utakmice završnice kupa Krešimir Ćosić možete gledati na TV-u ili osobno u dvorani Dražen Petrović u Zagrebu. Ulaznice već možete pronaći online, a dnevne karte će imati cijenu od 5 i 10 eura.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 07 Ožujak 2023 13:01
djelomob1.jpg