Ožujak 09, 2023 16250

Vodičanin sa zagrebačkom adresom Stipe Sladoljev na "Milijunašu" osvojio 2500 eura i sve džokere ima na raspolaganju za sljedeću emisiju

Vodičanin sa zagrebačkom adresom Stipe Sladoljev na "Milijunašu" osvojio 2500 eura i sve džokere ima na raspolaganju za sljedeću emisiju HRT
Ocjeni sadržaj
(14 glasova)

"Najbrži prst" posljednje ovotjedne igre bio je onaj poznatog lica sportskog novinarstva Stipe Sladoljeva čija dugogodišnja karijera uključuje i nekadašnji rad na HRT-u.

Naglasio je kako je u svome debitanskom nastupu u "Milijunašu" prije 18 godina na osmom pitanju iskoristio dva džokera no ovoga puta ono je bilo iz njegova područja pa je nakon kraćeg razmišljanja odgovorio da je Portugal (a ne Grčka, Nizozemska ili Danska) nogometna reprezentacija čija statistika bilježi i pobjedu i poraz u finalima Eura.

Vodičanin sa zagrebačkom adresom naposljetku je do kraja večerašnjeg kviza točno odgovorio na devet pitanja. Zasad ima osvojenih 2500 eura, ali i sve džokere na raspolaganju.  

U očekivanju nastavka njegova nastupa podsjetimo i kako emisiju možete pronaći na multimedijskoj platformi HRTi, gdje je dostupna uz vremensko ograničenje.

Njezin reprizni termin slijedi u petak, 10. ožujka, u 16:15 na Drugom programu HTV-a.  

djelomob1.jpg