Travanj 21, 2023 11484

Ona je dokaz da godine nisu prepreka uspjehu: Upoznajte šibensku ljepoticu koja je osvojila Miss Universe 60+!

Ona je dokaz da godine nisu prepreka uspjehu: Upoznajte šibensku ljepoticu koja je osvojila Miss Universe 60+! Facebook privatni album
Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

U novoj epizodi emisije Kolure o bisera, koju vodi i uređuje Lucija Cvitan, gostovala je poznata šibenska bodybuilderica Nada Nemčić. Nada je ispričala da se bodybuildingom počela baviti u pedesetim godinama, sedam godina rekreativno zatim profesionalno. Naglasila je da joj odlazak u teretanu predstavlja ispušni ventil i izvor pozitivne energije, a trenira tri do četiri puta tjedno sa svojim kolegom Ivicom Vukšićem.

Osim što je primijetila promjene na svojoj figuri, Neda je primijetila i pozitivne učinke na svoje zdravlje.
“Kad sam počela vježbati, počela sam se osjećati zdravo, ništa me ne boli, ni leđa, ni koljena", izjavila je Nada. Također, vježbanje joj je pomoglo u prevladavanju zdravstvenih problema.

Nada vrlo ozbiljno pristupa vježbanju, a treninzi postaju svakodnevni kad se počne pripremati za natjecanje. U to vrijeme vježba dva puta dnevno i pazi na posebnu prehranu, koja se sastoji od ketogene dijete. Iako to može biti teško, motivacija dolazi kada se pogleda u ogledalo i vidi kako sve super stoji.

Nada jako pazi na svoju prehranu i priprema si drugačiju hranu. Sve što jede je prepuno proteina i vlakana, a ugljikohidrati su samo nužni. Često koristi razne sjemenke, lan, chia i protein u prahu kako bi obogatila svoju prehranu.

Nada je primjer da se bavljenje sportom može pozitivno odraziti na zdravlje. Važno je pronaći motivaciju za vježbanje i prilagoditi prehranu svojim potrebama.

O svojim uspjesima na natjecanjima govori kako je 2018. godine osvojila prvenstvo Balkana, 2019. u Italiji osvojila je miss Universe 60+ i još joj je želja osvojiti Svjetsko prvenstvo.
Pogledajte video.

Emisija sufinanciranja temeljem Javnog poziva ŠK županije za sufinanciranje programskih sadržaja elektroničkih medija od interesa za Šibensko-kninsku županiju u 2023. godini.

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 22 Travanj 2023 19:26
djelomob1.jpg