Travanj 30, 2023 8013

Đina Grbin - Šibenska modna dizajnerica koja je osvojila Hrvatsku modnu scenu

Đina Grbin - Šibenska modna dizajnerica koja je osvojila Hrvatsku modnu scenu FB Privatni album
Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Hrvatska moda živi i raste, a jedan od dokaza za to je i brend Sani Design koji je stvorila šibenska modna dizajnerica Đina Grbin. U nedavnom intervjuu za emisiju Kolure o Bisera koju vodi i uređuje Lucija Cvitan, Đina je otkrila neke detalje o svom životu, poslovanju i brendu.

Kad je upitana je li oduvijek znala da će se baviti modom, Đina je odgovorila negativno. Njezina priča nije bila "straight", ali se moda počela pojavljivati u njezinu životu još kao dijete. Kako je otkrila, bila je neobično odjevena za tadašnje pojmove i druga djeca su je ispitivala jesu li maškare ili je papiga. Tada je shvatila da postoji nešto što se zove moda i da se želi time baviti.

Sani Design je brend koji je nastao iz želje da se stvore kvalitetni i vječni komadi koji će biti nosivi i za pet, deset ili više godina. Đina se inspirira prirodom i životom oko sebe, te želi stvoriti odjeću koja će biti udobna i praktična za nošenje, ali i lijepa i posebna. Njezina je želja da se njezini komadi nose na različitim prigodama - od casual dnevnih izdanja do svečanih događaja.

Zahvaljujući svojoj predanosti i ljubavi prema modi, Đina Grbin je stvorila brend koji ima svoje mjesto na hrvatskoj modnoj sceni

Pogledajte video

 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 30 Travanj 2023 20:42
djelomob1.jpg