Svibanj 12, 2023 815

Vrhunski show Nine Donelli na 15. obljetnici CMC festivala

Vrhunski show Nine Donelli na 15. obljetnici CMC festivala CMC Festival
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Nina Donelli novi će singl predstaviti 10. lipnja u Vodicama na CMC festivalu koji ove godine slavi jubilarnu 15. obljetnicu i najveći je regionalni glazbeni festival. Publika zna da od Nine može očekivati vrhunski show, a njen nastup u Vodicama bit će odlična uvertira za seriju ljetnih koncerata koji su pred njom.

Već poznato lice festivala u Vodicama, i jedna od najpopularnijih izvođačica u rodnoj Sloveniji, Nina Donelli, prvi puta nastupila je na CMC festivalu tek što je prošla koju godinu iznad petnaeste.

I od tada mu je vjerna, svoje ljetne hitove čuva upravo za vodičku rivu.

Dobro društvo, a uz njega i dobra pjesma, pravi su recept za zabavu i skupljanje simpatija publike, a Nina zna kako to sve savršeno iskombinirati. Tako je ove godine na pozornicu CMC festivala odlučila donijeti pjesmu za razvode. Glazbu potpisuje Raay koji je zaslužan i za aranžman.

Tekst su napisali Robert Pilepić i Nenad Ninčević koji su Nininu pretvorili ideju u duhoviti tekst. No, da bi se uživalo u pjesmi nije se nužno rastati – Ninin novi hit kao da je stvoren upravo za vruće ljetne noći i tulume svih koji se osjećaju slobodno.

 

djelomob1.jpg