Svibanj 16, 2023 630

Najstariji debitant CMC festivala: Duško Lokin nastupit će prvi put na festivalskoj pozornici

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U deveto desetljeće života ušao je sa mladenačkim žarom koji se i dalje ogleda u pjesmama koje stvara. Duško Lokin, glazbeni veteran, ovog će puta prvi put zakoračiti na festivalsku pozornicu CMC festivala. Tako će se upisati u povijest festivala kao najstariji debitant, ali uz entuzijazam koji ne jenjava s godinama.

Duško Lokin, poznat po svom osvajajućem glasu i neumoljivoj karizmi, garantira feštu za pamćenje. Publika u Vodicama može očekivati veličanstvenu atmosferu koju će ovaj iskusni glazbenik nesumnjivo stvoriti.

Iako je s Vodicama već uspostavio duboku vezu kroz brojne nastupe, ovo je prvi put da će Lokin nastupiti na CMC festivalu. Ta činjenica čini ovogodišnji festival posebno značajnim za glazbenika.

Lokin će nastupiti sa pjesmom "Ti samo ti", za koju su tekst i glazbu napisali Luppo i Zdravko Vlašić, dok je aranžman djelo Maria Mikšića. Duško Lokin poručuje publici da devetog i desetog lipnja ostave sve brige po strani i uživaju u festivalu u Vodicama.

Pripreme za najbitniji vikend u godini već su počele, a Duško Lokin se s nestrpljenjem iščekuje ovaj povijesni trenutak.

Foto: Ivo Dunat

Poslijednja izmjena dana Utorak, 16 Svibanj 2023 00:17
djelomob1.jpg