Lipanj 10, 2023 1975

Uvertira u 15. CMC festival: Večer puna hitova

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

Uoči samog 15. CMC festivala, koji se održava u Vodicama ove subote, 10. lipnja, rivu je obasjao sjaj hrvatske glazbene scene. Na glavnoj pozornici održali su se nastupi Jurice Pađena & Aerodroma, Vanne, Indire i Učiteljica.

Mnoštvo posjetitelja okupilo se na rivi, gdje su uživali u hitovima svojih omiljenih izvođača. Bezvremenski hitovi Jurice Pađena & Aerodroma poput "Stavi pravu stvar", Vanne sa svojom nezaboravnom pjesmom "Kao rijeka", Indira i njenim hitom "Samo tvoja" te neodoljive Učiteljice sa pjesmom "Nema šanse", odzvanjali su noćnim nebom i uveseljavali mnoštvo ljudi.

Nakon ovog spektakularnog dijela večeri, nastavak programa se preselio u Makanu gdje su svoje svirali Samoana, Marko Vukes i Buryana. Svojim talentom i energijom, ovi izvođači su nastavili zabavu do kasno u noć, održavajući atmosferu uživanja i veselja.

I dok se večeras riva odzvanjala hitovima ovih glazbenih divova, sutra nas očekuje pravi spektakl - početak CMC revijalnog festivala. Glazbena fešta tek počinje, stoga pripremite se za još jedan dan ispunjen glazbom.

 

Poslijednja izmjena dana Subota, 10 Lipanj 2023 01:13
djelomob1.jpg