Lipanj 11, 2023 4403

Završen 15. CMC festival: Glazbene zvijezde "okupirale" vodičku rivu

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

U subotu navečer, 10. lipnja, završio je 15. CMC festival powered by Calzedonia, najveći festival zabavne glazbe koji svake godine okuplja izvođače iz Hrvatske i regije. Festival, koji je održan na prepunoj rivi, ponudio je posjetiteljima iznimnu glazbenu zabavu s čak 47 nastupajućih izvođača.

Tijekom večeri, prisjetili smo se i nedavno preminulog Jasmina Stavrosa, koji je uvijek bio rado viđen gost ovog festivala. Tijekom večeri dodijeljene su i brojne nagrade koje su zasluženo otišle u ruke izvođača.

Posebno priznanje, "Legenda CMC festivala", uručena je Željku Bebeku, prepoznatom i voljenom glazbeniku čije su pjesme odjekivale kroz desetljeća hrvatske pop i rock scene.

Ante Cash ponio je titulu za najbolju pjesmu po izboru udruge Jadranskih radija s pjesmom "Iđen doli", dok je Duško Lokin osvojio nagradu "Hit festivala" po izboru čitatelja Story s pjesmom "Ti samo Ti". Grupa Feninem također se našla među dobitnicima, osvojivši nagradu za Hit festivala.

Ovogodišnji CMC festival bio je događaj pun emocija, sjajne glazbe i nezaboravnih trenutaka. Prisjetili smo se legenda koje više nisu s nama, ali i slavili nove hitove koji će, bez sumnje, obilježiti ovu glazbenu godinu.

Već sada s nestrpljenjem očekujemo sljedeće izdanje ovog veličanstvenog festivala.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 11 Lipanj 2023 01:00
djelomob1.jpg