Lipanj 16, 2023 2418

Uživajte u Vodicama ovog ljeta: Započela manifestacija 'Đardin je in'

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Ovog petka, 16. lipnja, započela je ljetna manifestacija u Vodicama u preuređenom parku na Poljani. Ova jedinstvena manifestacija, pod nazivom "Đardin je in", organizirana je pod pokroviteljstvom Turističke Zajednice Vodica.

Uz koncert klape Solaris, otvorena je ovogodišnja ljetna manifestacija, čiji je cilj obogatiti kulturni život Vodica i ponuditi publici različite programe izvan stroge gradske jezgre.

Anita Franin Pečarica, direktorica Turističkog ureda Vodice, pozdravila je okupljene na početku večeri. Ujedno je i najavila što posjetitelji mogu očekivati tijekom ljeta u parku: "U sklopu ovogodišnje manifestacije, u Đardinu će gostovati i nekoliko kazališta. Među umjetnicima i ansamblima koji će se pojaviti na ovogodišnjoj manifestaciji su VD Kolektiv, Spectrum, Glumačka družina Histrion, Klapa Bunari, Natali Dizdar, Bluevinil, Mile Perkov i mnogi drugi. Publika će, stoga, imati priliku uživati u raznolikim umjetničkim nastupima."

Prva večer manifestacije odisala je dalmatinskim šarmom uz bezvremenske pjesme u izvedbi klape Solaris. 

"Đardin je in" obećava bogat i raznovrstan program, donoseći pravu kulturnu poslasticu stanovnicima i posjetiteljima Vodica. Manifestacija nudi različite kulturne programe za sve ukuse, pozivajući publiku da uživa u bogatom kulturnom životu grada, ali i u jedinstvenom ambijentu preuređenog parka na Poljanu.

Poslijednja izmjena dana Subota, 17 Lipanj 2023 00:26