Lipanj 28, 2023 984

Koncertna fešta u parku na poljani: Bend Spectrum rasplesao publiku

Ocjeni sadržaj
(5 glasova)

Prošlogodišnje jednostavno uređenje parka na poljani pokazalo se kao izvanredno rješenje za održavanje različitih manifestacija. Povećana širina centralnog prostora pružila je dodatan prostor za posjetitelje, a najmlađi su dobili svoje posebno igralište. Veliki dio parka ostao je pod zelenilom, uz pažljivo očuvanje postojećih starih stabala.

Ovo rješenje pokazalo se osobito uspješnim večeras, kada je u sklopu manifestacije "Đardin je in", nastupila popularna domaća skupina Spectrum. Park je bio pun posjetitelja, ali nije bilo gužve. Čak je ostavljen i mali prostor u sredini za one koji su željeli plesati.

Večerašnji nastup benda Spectrum u uređenom parku na poljani još je jednom potvrdio kvalitetu ovog mjesta za održavanje različitih manifestacija, ali i talent ovog mladog benda koji nastavlja oduševljavati svoju publiku.

Spomenimo, Spectrum je mladi vodički pop-funk-soul bend sastavljen od talentiranih glazbenika: Tajna Zorica (vokal), Toma Cukrov (klavijature, vokal), Josip Šprljan (gitara), Ante Juričev Martinčev (bass gitara), Marko Mačukat (trombon/perkusije), Ante Marić (truba/perkusije) i Ivan Ivas (bubnjevi). Od svog osnivanja, bend je već odradio preko stotinu nastupa.

 

djelomob1.jpg