Srpanj 04, 2023 1019

Vodice street festival: Treći dan obilježen ritmovima disco glazbe

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Tijekom trećeg dana Vodice street festivala, uz brojne radionice, izložbe, umjetničke radove i rukotvorine, publika je bila svjedok pravog plesnog spektakla. Na rivi se odigrao atraktivan plesno-glazbeni show pod nazivom „Prava istina o disco plesu“.

Ovaj show, koji traje otprilike 75 minuta, popraćen je najvećim disko hitovima. Tijekom predstave izvedeno je preko 50 plesnih pokreta, a energija je bila toliko zarazna da su i gledatelji bili potaknuti na ples.

Uživali su u tome ne samo mladi, već i nešto stariji gledatelji. Osim dinamične disco glazbe i brzog ritma, na ples su ih potaknuli i autori show-a, Tomislav Tržan i Zoran Jurić, svojom svježom i raspjevanom izvedbom.

Cilj ovog animacijsko-zabavnog showa bio je prikazati publici različite plesne pokrete kroz niz disco hitova iz prošlog stoljeća, animirati ih, ali i podsjetiti da je spoj učenja i zabave uvijek dobitna kombinacija.

Danas, četvrti dan Vodice street festivala, očekuje nas još jedan zanimljiv program. Evo što je sve na rasporedu 04.07.2023.:

Na kaleti će se održati prodajna izložba rukotvorina i umjetničkih radova s početkom u 19:30. U isto vrijeme započinje radionica „More i mi“ te otvaranje galerije pod zvijezdama gdje će se predstaviti Ksenija Noryk s temom „Vodički motivi“.

Na đardinu, također u 19:30, posjetitelje očekuje radionica „Zastavice“. Nešto kasnije, u 20:30, najmlađima je namijenjena predstava „AV, AV, avantura“.

Završni događaj dana bit će koncert JB quinteta na kaleti s početkom u 21:00.

Svi su dobrodošli da se pridruže u ovom četvrtom danu festivala, uživaju u umjetnosti, glazbi, radionicama i, naravno, dobrom društvu.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 04 Srpanj 2023 00:33