Srpanj 09, 2023 4108

Šime Strikoman snimio 847. Milenijsku fotografiju na plaži Vruje: Vodičani i gosti u moru

Ocjeni sadržaj
(8 glasova)

U zajedničkom projektu Turističke zajednice, Grada Vodica i Šime Strikomana, danas je realizirana 847. Milenijska fotografija pod nazivom "Vodičani i gosti u moru na plaži Vrulje". Događaj, koji je okupio 160 gostiju i lokalnih stanovnika, odvijao se na plaži Vruje.

Poznati fotograf Šime Strikoman, uz asistenciju Edite Strikoman, uspješno je odradio ovu zadaću. Strikoman je poznat po stvaranju jedinstvenih i velikih grupnih fotografija koje često prikazuju ljude u različitim formacijama, stvarajući sliku koja se najbolje može vidjeti iz zraka.

Ovaj događaj bio je jedinstvena prilika za sve prisutne da postanu dio ove posebne slike Vodica. Milenijska fotografija "Vodičani i gosti u moru na plaži Vrulje" poslat će se svijetu kao razglednica, predstavljajući naš grad u svom punom sjaju i prirodnoj ljepoti.

Milenijske fotografije Šime Strikomana postale su poznate širom svijeta i često se koriste za promociju mjesta i događaja. Ova najnovija, 847. po redu, sigurno će privući još veću pažnju na Grad Vodice i njegove ljepote.

 

djelomob1.jpg