Srpanj 19, 2023 1147

Čarobna večer s Cubismom na Vodice Jazz & Blues Festivalu

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Na posljednjem danu Vodice Jazz & Blues festivala, u srijedu navečer, bend Cubismo potvrdio je svoju reputaciju majstora za podizanje atmosfere. Njihov impresivni nastup doslovno je rasplesao publiku, a u jednom trenutku plesni par iz publike se čak pridružio izvođačima na bini. Ova kubanska senzacija donijela je u Vodice dah vrućeg Havane, očaravajući prisutne svojim strastvenim ritmovima.

Cubismo, popularan hrvatski bend poznat po svojoj fuziji jazza, salse i funka, nastao je 1995. godine. Od tada je njihov jedinstveni zvuk stekao veliki broj obožavatelja širom Hrvatske i regije. Njihove najpoznatije pjesme uključuju hitove poput "Jungle Salsa", "Fiesta" i "Cuban Groove", koje su večeras odjekivale festivalom, oduševljavajući prisutne.

U tri dana trajanja Vodice Jazz & Blues festivala, posjetitelji su imali priliku uživati u izuzetnim izvedbama. Prve večeri divili smo se predivnom glasu Radojke Šverko, a drugog dana festivala oduševili su nas Michael Rabitsch & Robert Pawlik Quartet zajedno s Ninom Šegović. No, završni nastup Cubisma bio je vrhunac događanja.

Turistička zajednica Vodica svake godine brine o tome da odabere najbolje izvođače za svoj festival, a ovogodišnji izbor nije bio iznimka. Sa svakim odabranim izvođačem, potvrdili su da znaju odabrati prave glazbenike koji će oduševiti sve prisutne.

Uz takvu organizaciju i izbor glazbenika, nema sumnje da će se ljubitelji jazz i blues glazbe veseliti sljedećem Vodice Jazz & Blues festivalu. Već sada s nestrpljenjem iščekujemo sljedeće godine i nove glazbene poslastice koje će nas dočekati.

djelomob1.jpg