Srpanj 29, 2023 3815

Paula Srdarev i Ela Šipić iz Vodica među finalisticama izbora Miss Šibensko-kninske županije 2023.

Ocjeni sadržaj
(7 glasova)

Ovogodišnja proslava tridesete obljetnice najstarijeg izbora ljepote u Hrvatskoj na grandiozan način prekida pauzu izazvanu globalnom pandemijom. Izbor nove Miss Hrvatske obuhvatit će 20 županija, a mjesto u finalu osigurat će i Miss dijaspore. Aktualne predstavnice pojedinih županija već se intenzivno pripremaju za veliko finale, koje je zakazano za kraj studenog u Zagrebu.

Casting za odabir finalistica koje će se natjecati za titulu Miss Šibensko-kninske županije za Miss Hrvatske 2023. održan je 17. srpnja u hotelu Panorama u Šibeniku. Među odabranim finalistkinjama su i dvije djevojke iz Vodica, Paula Srdarev i Ela Šipić.

Ela Šipić, sedamnaestogodišnja maturantica ekonomske škole, ima veliku strast prema plesu, posebice prema mažoret plesu. Ova mlada i talentirana djevojka, koja odlično govori njemački, poznata je po svojoj spretnosti, okretnosti i koordinaciji. Pored plesa, Ela se opušta crtanje, još jednim hobijem koji je smiruje. Ova maturantica iz Vodica nada se da će kroz natjecanje upoznati djevojke sličnih interesa, te se nada da će joj ovo pružiti priliku za daljnje angažiranje u svijetu modelinga.

S druge strane, dvadesettrogodišnja Paula Srdarev, studentica na diplomskom studiju na sveučilištu Libertas u Zagrebu, već je ostvarila neke od svojih kreativnih snova. Ova talentirana dizajnerica stvorila je svoj vlastiti brend haljina. S obzirom da govori engleski i njemački jezik, vjeruje da će joj natjecanje za Miss pružiti priliku da se poveže s ljudima iz modne industrije koji bi mogli dati vrijedne savjete. Paula, također iz Vodica, je aktivna sportašica sa posebnim talentom za zahtjevan, senzualan i discipliniran ples na šipki.