Kolovoz 01, 2023 6558

Od Prvić Luke do Vodica: tri dana, tri fešte, nezaboravna zabava

Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Kolovoz je mjesec koji je tradicionalno rezerviran za pučke fešte, a ove godine neće biti iznimka. U samo tri dana, očekuju nas tri fešte koje će obilježiti početak mjeseca.

Fešta u Prvić Luci - 2. kolovoza

Prva na redu je tradicionalna fešta u Prvić Luci koja će se održati 2. kolovoza 2023. godine, s početkom u 21:00 sati. Na ovom omiljenom ljetnom okupljanju domaćini će se pobrinuti za zabavu i dobru atmosferu. Za glazbeni program zadužen je bend Viva, poznat po svom živahnom repertoaru. Ovu feštu organizira Mjesni odbor Prvić Luka.

Srimarska fešta - 3. kolovoza

Dan nakon, 3. kolovoza, posjetitelje očekuje Srimarska fešta, koja će se održati na Trgu Srime, s početkom u 21:00 sati. Ova fešta poznata je po opuštenoj atmosferi, domaćoj spizi i odličnoj zabavi za sve generacije. Pozivamo vas da dođete i uživate u centralnom ljetnom događanju ovog šarmantnog mjesta. Za vrhunski glazbeni doživljaj pobrinut će se grupa Spectrum, čije će melodije obogatiti ovo ljeto.

Vodička Fešta - 4. kolovoza

I za kraj, 4. kolovoza, u Vodicama se očekuje najluđa noć i vrhunac ljetne zabave - Vodička fešta. Početak je u 21:00 sati na Obali V. Nazora. Osim bogatog glazbenog programa, posjetitelje očekuje i ponuda hrane i pića na vodičkoj rivi, trgovima i ugostiteljskim objektima. Tradicionalni ponoćni vatromet uveličat će ovu najdužu noć, a Vodice obećavaju dobru zabavu do sitnih jutarnjih sati! Za glazbeni program zaduženi su Neno Belan & Fiumens, Ante Gelo i bend, Mile Perkov & Johnny Walkers, Fenix, Vodička glazba, te nastupaju i Vodiške mažoretkinje.

Kolovoz je tako mjesec prepun zabave i dobre atmosfere. Tri fešte u tri dana obećavaju nezaboravno iskustvo, stoga ne propustite ovaj ljetni karneval zabave i užitka!

Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Kolovoz 2023 16:43
djelomob1.jpg