Kolovoz 01, 2023 1430

Natali Dizdar osvojila publiku na manifestaciji Đardin je in

Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

U okviru poznate ljetne manifestacije "Đardin je in", u utorak, 1. kolovoza, nastupila je poznata hrvatska pjevačica Natali Dizdar. Njen je koncert privukao oko 500 posjetitelja, koji su unatoč vrućem ljetnom večeru uživali u glazbenim čarolijama koje je Natali pripremila za njih.

Natali Dizdar je za ovu prigodu pripremila raznovrsan program, u kojem su se našli njeni najveći hitovi poput „Stranac“, „Ne daj“, „Mjesto za jedno“, “Zadnji dan ljeta” . No, nije sve ostalo samo na poznatim melodijama. Natali je posjetitelje iznenadila i nekoliko obradama koje su dodatno začinile večer.

Publika je s oduševljenjem dočekala svaku izvedenu pjesmu, dok su Natalijin glas i karizma dodatno obogatili atmosferu. Mnogi su posjetitelji komentirali kako je Natali pružila pravi glazbeni užitak, te su njen nastup opisali kao jedan od vrhunaca ovogodišnje manifestacije "Đardin je in".

No, zabava u sklopu manifestacije ne prestaje. Već sutra, na istom mjestu nastupa (Trg kneza Branimira) klapa Oršulice i prijatelj. U organizaciji Turističke zajednice Vodice, svi ljubitelji klapske pjesme imat će priliku uživati u melodijama koje Oršulice i prijatelji pripremaju.

Svima koji su propustili Natalijin nastup, ali i onima koji traže daljnju ljetnu zabavu, toplo preporučujemo da posjete ovaj događaj. Kao i uvijek, ulaz je besplatan, a dobra zabava i ugodna atmosfera su zagarantirani.

"Đardin je in" i dalje ostaje mjesto gdje ljeto u Vodicama dobiva svoju posebnu glazbenu notu, a s obzirom na sjajan odaziv i pozitivne reakcije posjetitelja, očekujemo da će tako biti i do kraja ove sezone.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Kolovoz 2023 23:10
djelomob1.jpg