Kolovoz 07, 2023 4261

ŠOKIRAN TURIST: "Plaćao sam manje za hotele nego što sam sad dao za javni WC u Vodicama!"

ŠOKIRAN TURIST: "Plaćao sam manje za hotele nego što sam sad dao za javni WC u Vodicama!" Image by Regan Theiler from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Dugi niz godina, Hrvatska je bila raj na Zemlji za turiste tražeći kristalno čisto more, ukusnu hranu i jeftin smještaj. Međutim, čini se da je 2023. godina donijela neka iznenađenja koja su šokirala čak i najiskusnije svjetske putnike.

John Smith, Britanac koji svake godine posjećuje našu prekrasnu obalu, doživio je šok života kada je osjetio potrebu za WC-om dok je šetao ulicama Vodica. Očekujući standardnu cijenu, kao što je to bio slučaj prijašnjih godina, skoro je pao u nesvijest kada je vidio cijenu WC-a: 10 eura!

"Dolazim ovdje već 10 godina, i svake godine je sve skuplje. Ali da ću morati uzeti kredit kako bih otišao na WC, to nisam očekivao!" rekao je Smith dok je tražio najbliži bankomat.

Hrvatski mediji već mjesecima izvještavaju o šokiranim turistima koji plaćaju kuglu sladoleda 4 eura, ležajke 40 eura, pa čak i obrok i piće za nevjerojatnih 400 eura. Međutim, čini se da je WC cijena kap koja je prelila čašu za mnoge.

John, iako ljubitelj Hrvatske, izjavio je da će sljedeće godine nositi sa sobom prenosivi WC ili će, kako kaže, "obavljati nuždu u prirodi i moru."

Hrvatski turistički dužnosnici još uvijek nisu komentirali ovu situaciju, ali glasine kruže da se planira uvođenje "All-inclusive WC paketa" za turiste koji planiraju boraviti duže od tjedan dana.

Za sada, dragi turisti, možda je najbolje investirati u dobar vodič o skrivenim mjestima u prirodi ili ponijeti sa sobom nekoliko dodatnih eura za neplanirane posjete WC-u.

KOMENTAR UREDNIKA:

I dok mediji preplavljuju naslovnice izjavama šokiranih turista zbog visokih cijena, važno je napomenuti da je ovaj članak produkt maštovitosti naše redakcije.

Istina, Hrvatska, kao i mnoge europske destinacije, svjedoči povećanju cijena, ali još uvijek nismo naišli na komentare o "astronomskim" cijenama javnih WC-a.

Cijela Europa suočava se s inflacijom, pa možda mediji trebaju biti malo suzdržaniji s izjavama "šokiranih" turista.

Na kraju dana, humor je ono što nam pomaže da se nosimo s teškim vremenima, ali važno je zadržati stvarnost u perspektivi.

Uživajte u svom boravku, gdje god da jeste, i ne zaboravite se nasmijati!

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 07 Kolovoz 2023 18:07