Kolovoz 13, 2023 528

Darko Capo osvaja srca ljubitelja pop glazbe s novom pjesmom

Darko Capo osvaja srca ljubitelja pop glazbe s novom pjesmom snimka zaslona youtube
Ocjeni sadržaj
(1 Glasaj)

Prošlogodišnji nastup Darka Capa na poznatom Ohridskom festivalu donio mu je priznanje za najboljeg debitanta zahvaljujući izvedbi pjesme legendarnog Vlade Kalembera. Uspon u glazbenoj karijeri ovog talentiranog pjevača nije stao na tome.

Početkom ove godine, direktor Ohridskog festivala, Viktor Koprov, prepoznavši Capov potencijal, ponudio mu je novu pjesmu. Kada je Darko Capo pjesmu predstavio Zoranu Škugoru, entuzijazam je bio obostran. Škugor, prepoznavši kvalitetu, odmah je sugerirao da bi pjesma bila savršena za duet.

U potrazi za idealnim partnerom za duet, Škugor se odlučio za svoju bivšu pjevačicu, Zoricu Andrijašević. Za aranžman i produkciju zadužen je bio Tomo Bačurin Lima i njegov renomirani LongPlay studio u Zagrebu. Rezultat njihove suradnje? Pjesma kojom su svi bili oduševljeni.

Škugor je potom predložio Koprovu da pjesmu prijave za Šibensku šansonu, gdje je bez problema prihvaćena. Da bi pjesma dobila vizualnu prezentaciju na visini zadatka, angažiran je Željko Petreš, koji je režirao i snimio spot. Za samo tri tjedna, spot je privukao pažnju 30.000 ljubitelja pop glazbe, što je impresivan podatak.

Pjesma pod nazivom "Vječno zajedno", koju je tekstualno osmislila renomirana Alka Vuica do sada, nesumnjivo vodi po broju pregleda na YouTubeu među svim pjesmama s festivala.

Nema sumnje da će Darko Capo i dalje osvajati srca publike svojim nevjerojatnim talentom i jedinstvenim izvedbama.

djelomob1.jpg