Kolovoz 21, 2023 2863

Flamenco spektakl pod zvijezdama: Večer koju Vodice neće zaboraviti

Ocjeni sadržaj
(4 glasova)

U organizaciji TZ Vodice u sklopu manifestacije Đardin je in, Vodice su postale poprište nezaboravnog glazbeno-plesnog događanja pod nazivom "Flamenco en vivo!" koji je održan u ponedjeljak 21. kolovoza.

Središnji dio večeri bio je posvećen izvanrednom plesnom talentu slovenskog plesača Mitje Obeda. Svaki njegov pokret, svaka nota koja je pratila njegove korake, odisala je strašću koju samo flamenco može prenijeti. Ali, nije bio sam. Na pozornici su ga pratili talentirani glazbenici Nina Ćorić i Teo Mandžuka, čija je glazba bila savršena pratnja njegovim plesnim kreacijama.

Međutim, ovogodišnji spektakl imao je još jedno veliko iznenađenje. Iz sunčane Španjolske, pridružila im se prekrasna Virginia Delgado. Njezina elegancija i strastveni ples dodali su dodatnu čar večeri. Kombinacija plesnih kreacija Mitje Obeda i Virginie Delgado, uz glazbenu pratnju Nine Ćorić i Tea Mandžuke, stvorila je atmosferu koja je, bez sumnje, oduševila sve prisutne.

Publika je uživala, a aplauzi nisu prestajali. Ko nije bio, možemo samo reći da je propustio nešto stvarno posebno. Srećom, za sve koji su propustili ovaj nezaboravni događaj, pripremili smo fotogaleriju kojom ćemo pokušati prenijeti barem djelić atmosfere te čarobne večeri.

S obzirom na ovako uspješan događaj, iskreno se nadamo da će nas ovi nevjerojatni flamenco plesači i glazbenici posjetiti i dogodine. Vodice s nestrpljenjem iščekuju novi susret s flamencom pod zvijezdama!