Kolovoz 23, 2023 1023

Romantična prosidba na pirovačkoj Klupi za zaljubljene

Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Pirovac, poznat po svojim prirodnim ljepotama i povijesti, sada ima još jednu priču koja će zauvijek ostati zabilježena u njegovim kronikama. Naime, ove ponedjeljka, točno 21. kolovoza u rano jutro, plaža Lolić bila je svjedokom najromantičnijeg trenutka ovog ljeta.

Mladi Nizozemac hrvatskog podrijetla, Ferry, odlučio je zaprositi svoju dugogodišnju djevojku, Hrvaticu Klaudiju, upravo na novoj pirovačkoj atrakciji - Klupi za zaljubljene. Klupa, koja je postala prava senzacija otkako je postavljena početkom ljeta, djelo je Maria Jurasa, poznatijeg kao Lulas Art. Na njoj su već brojni parovi "zaključali" svoju ljubav, ali ovaj ponedjeljak Klupa je postala svjedokom svoje prve prosidbe.

Nije slučajnost što je Ferry izabrao baš Pirovac za ovaj poseban trenutak. Klaudija je, naime, podrijetlom Pirovčanka – njen djed je bio Pirovčanin. A ljubavna priča njih dvoje počela je upravo ovdje. Ferry je s obitelji godinama ljetovao u Pirovcu, gdje je 2015. godine i započeo svoju vezu s Klaudijom. Osam godina kasnije, odlučio je da je Pirovac savršeno mjesto za započeti njihovu novu životnu priču.

"Za najvažniji dan u dosadašnjem životu, Ferry je odabrao upravo Pirovac, jer ga je Pirovac i spojio sa Klaudijom", izjavio je direktor TZ Pirovac Igor Bergam. Sretna vijest proširila se brzinom svjetlosti, a Klaudija je, naravno, odgovorila s "da".

Fotografije ovog predivnog trenutka možete vidjeti u priloženim slikama.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 23 Kolovoz 2023 17:19
djelomob1.jpg