Kolovoz 29, 2023 57913

Najisplativiji rabljeni automobili do 10.000 eura

Najisplativiji rabljeni automobili do 10.000 eura Image by Автошкола ТЕХНИКА from Pixabay
Ocjeni sadržaj
(20 glasova)

Kupnja automobila radostan je ali i naporan proces, posebice kada je budžet ograničen. U tom slučaju, osim željenih karakteristika vezanih uz samo auto, u obzir morate uzeti i cijenu, kao i održavanje, gorivo i po potrebi dijelove. 

Srećom, danas na tržištu postoje mnoge opcije povoljnih i kvalitetnih automobila. Ipak, vrlo je korisno imati opcije prikazane na jednom pouzdanom mjestu. Time se između ostalim bavi AutoZubak. Sa 45 godina iskustva na tržištu automobila, nudi vam pouzdane informacije i pomaže vam naći auto po vašim željama, po cijeni koja vam odgovara.

Široka ponuda na jednom mjestu

U nastavku teksta donosimo vam prijedloge kvalitetnih automobila do 10.000 eura, koji bi mogli pomoći suziti izbor i zadovoljiti vaš ukus i budžet.

Na stranicama firme AutoZubak pogledajte široku ponudu rabljenih automobila. Sve polovne aute možete pogledati i uživo na 7 lokacija diljem Hrvatske. 

1. Volkswagen golf

Volkswagen Golf je dugogodišnji favorit u kompaktnoj klasi automobila. Ovaj automobil nudi odličnu kombinaciju performansi, udobnosti i kvalitete izrade. Za budžet od 10,000 eura možete pronaći modele Golfa s nekoliko godina starosti, a koji i dalje nude pouzdanost i elegantan dizajn.

 2. Ford fiesta

Ford Fiesta je kompaktan automobil poznat po svojoj okretnosti i štedljivosti goriva. Rabljeni modeli ovog automobila često su dostupni po pristupačnim cijenama i nude odličnu vožnju u gradskim uvjetima.

3. Toyota Corolla

Toyota Corolla je sinonim za pouzdanost i nisku potrošnju goriva. Iako su novi modeli Corolle skuplji, stariji modeli često su dostupni unutar budžeta od 10,000 eura. Ovo je odličan izbor za one koji traže dugotrajnost i nisku cijenu održavanja.

4. Honda Civic

Honda Civic je još jedan kompaktni automobil koji se ističe svojim pouzdanim motorima i sportskim dizajnom. Rabljeni Civici su često dostupni po povoljnim cijenama, a nude dinamičnu vožnju i odličnu vrijednost za mali novac.

5. Mazda 3

Mazda 3 je poznata po svojem atraktivnom dizajnu i sportskim karakteristikama. Rabljeni modeli ovog automobila nude elegantan izgled i dobru dinamiku vožnje, često po cijeni koja odgovara budžetu ispod 10,000 eura.

6. Skoda Octavia

Skoda Octavia je odličan izbor za one koji traže više prostora. Ovaj automobil nudi prostranu unutrašnjost i solidne performanse. Rabljeni modeli su često pristupačni i nude odličnu vrijednost za pristupačnu cijenu.

7. Nissan Micra

Nissan Micra je mali gradski automobil poznat po svojoj niskoj potrošnji goriva i lakoći vožnje. Rabljeni Micra modeli su često dostupni po veoma niskim cijenama, čineći ga idealnim izborom za vozače sa ograničenim budžetom.

8. Hyundai i20

Hyundai i20 je još jedan kompaktni automobil koji nudi dobru vrijednost za mali novac. Ovaj automobil je poznat po svojoj pouzdanosti i modernim funkcijama. Rabljeni modeli često su pristupačni i nude mnogo za svoju cijenu.

9. Renault Clio

Renault Clio je popularan gradski automobil sa širokim spektrom motora i stilskim dizajnom. Rabljeni modeli ovog automobila su često dostupni po povoljnim cijenama i nude pristojne performanse i udobnost.

Zaključak

Budžet od 10.000 eura donekle je ograničavajući faktor pri kupnji rabljenog automobila. Tržište obiluje primjerima kvalitetnih auta koji mogu zadovoljiti vaš ukus dizajnom i performansom po pristupačnoj cijeni

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 13 Rujan 2023 11:45
djelomob1.jpg