Rujan 19, 2023 1482

Dugogodišnji gosti Vodica nagrađeni za vjernost i ljubav prema gradu

Ocjeni sadržaj
(6 glasova)

U sklopu prekrasne tradicije koju njeguje TZ grada Vodica, dodjeljuju se priznanja onim gostima koji su Vodicama ostali odani duže od 30 godina. Ne samo da je ovo prilika da se istakne njihova vjernost nego i da se osvijesti koliko je važno njegovati odnose s turistima koji s ljubavlju i radošću posjećuju naš grad godinama.

Margarete Brandewiede iz Muenstera te Annemarie i Gerhard Groenemayer iz Preussisch-Oldendorfa kod Bielefelda postali su sinoniimi za turističku odanost Vodicama. Margarete, s njezinih 68 godina, posjećuje Vodice od 1987. godine. Njena povezanost s Vodicama posebno je došla do izražaja tijekom Domovinskog rata, kada je čak 4 do 5 puta godišnje humanitarno pomagala. S druge strane, Annemarie i Gerhard, oba u osamdeset i četvrtoj godini života, ove godine slave šest desetljeća braka i više od 37 godina dolazaka u Vodice.

Domaćini ovim predivnim gostima su Klaus Zenger te Jerkica Franin-Zenger.

Kada goste pitate zašto Vodice, odgovor je jasan: "Osjećamo se kao kod kuće kod naših domaćina, a ljepote Vodica i gostoljubivost Vodičana su nezamjenjive."

Ovom prilikom, gradonačelnik Ante Cukrov i direktorica Turističke zajednice Vodica, Anita Franin Pećarica, uručili su im zahvalnicu za dugogodišnju vjernost te košaricu s autohtonim proizvodima iz Vodica.

Gradonačelnik je posebno istaknuo koliko su ovakvi dugogodišnji gosti dragocjeni za Vodice. Oni su svjedoci promjena kroz godine, ali njihova ljubav prema gradu ostaje nepromijenjena, šireći dobar glas o Vodicama gdje god odu.

S ovim posebnim gestama i priznanjima, Vodice šalju jasnu poruku o važnosti svakog gosta koji nas posjećuje. No, kada gosti postanu dio naše svakodnevice, kada njihove priče postanu dijelom naše povijesti, tada se rađaju veze koje traju generacijama. Margarete, Annemarie, Gerhard – oni nisu samo posjetitelji; oni su dio srca Vodica.

Poslijednja izmjena dana Utorak, 19 Rujan 2023 11:48
djelomob1.jpg