Listopad 09, 2023 1453

Hotel Imperial: Uspjesi posezone i ambicije za sljedeću godinu

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Nakon hotela Olympia i Punta, hotel Imperial, smješten u srcu Vodica, pružio nam je uvid u svoje poslovanje tijekom 2023. godine te planove za budućnost. Iako je turistička sezona 2023. bila u razini prethodne godine u pogledu posjećenosti i financijske isplativosti, uprava hotela gleda na to s optimizmom.

„Ono što nas posebno veseli je podsezona. Rujan je u našem hotelu bio iznimno uspješan, a konferencije koje su na rasporedu donijet će nam dobru popunjenost kroz listopad i studeni", istaknuli su iz hotela Imperial.

Također, napomenuli su kako je već pola kapaciteta hotela rezervirano za doček Nove 2024. godine, što smatraju pozitivnim indikatorom za predstojeće periode.

U pogledu 2024. godine, hotel planira niz inovacija.

„Radimo na unaprjeđenju vanpansionske ponude i pripremamo se za nova ulaganja i projekte kako bismo privukli mlađu publiku i otvorili se prema novim tržištima“, naglašavaju iz uprave.

Ove godine, 150 soba u hotelu je obnovljeno, a dodan je i novi vanjski bazen. Uskoro će se otvoriti tradicionalna dalmatinska konoba, koja će postati omiljeno mjesto za privatne proslave i domjenke u Vodicama.

„Također planiramo renoviranje glavne zgrade hotela, čime ćemo kompletirati obnovu smještajnih kapaciteta“, dodali su.

Na kraju, hotel ima posebnu poruku za sve čitatelje:

„Pozivamo sve domaće da nas posjete, bilo da planiraju svadbe, obiteljske domjenke ili poslovne večere. Naša vrata su uvijek otvorena za vas.“