Studeni 19, 2023 1975

Anđela Grubišin Ković iz Tribunja ostavila dobar dojam na 'The Voiceu'. Urbanova poruka: 'Idi dalje, na pravom si putu'

Anđela Grubišin Ković iz Tribunja ostavila dobar dojam na 'The Voiceu'. Urbanova poruka: 'Idi dalje, na pravom si putu' Šibenski.hr/HRT
Ocjeni sadržaj
(3 glasova)

Jučer je na HTV1 prikazana druga epizoda uzbudljive nove sezone glazbenog showa „The Voice Hrvatska“. Emisija je bila puna strasti, izvanrednih nastupa, nervoze natjecatelja, očekivanja i entuzijastične publike, što ju je učinilo nezaboravnim televizijskim događajem.

Mentori Vanna, Gobac, Urban i Dino zauzeli su svoje karakteristične crvene fotelje, označavajući početak još jedne večeri ispunjene glazbom i nadmetanjem. Kao uvijek, njihova interakcija i komentari dodali su poseban šarm cijelom događaju.

Poseban trenutak večeri bio je nastup Anđele Grubišin Ković, 33-godišnjakinje iz susjednog Tribunja, koja je izvela pjesmu Arethe Franklin „I Never Loved a Man“. Njezin nastup izazvao je različite reakcije među mentorima.

Dino je komentirao njezin nastup riječima: "Potrebno je još vježbati i raditi na sebi". Vanna je dodala: "Ti si dobro organizirana i sve će doći na svoje", dajući Paule motivaciju i podršku. Urban je istaknuo: "Nastavi raditi ono što radiš, ideš pravim putem", naglašavajući njezin potencijal i napredak.

Paula je, unatoč tome što nije prošla u ovoj fazi natjecanja, izrazila svoje osjećaje i misli na svom Facebook profilu: "Stati na pozornicu i zadržati mirnoću, neovisno o ishodu, je već sama po sebi pobjeda. Ovaj nastup mi je potvrda da sam na pravom putu", čime je pokazala svoj optimizam i odlučnost.

Emisija je još jednom potvrdila svoj status kao platforma koja otkriva i promovira glazbene talente, pružajući nezaboravno iskustvo i za natjecatelje i za publiku.

Izvor: HRT / Šibenski.hr

 

 

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 19 Studeni 2023 21:42