×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 934
Prosinac 21, 2014 3613

Božićne kuglice: ukrašavanja s lakom za nokte

Božićne kuglice: ukrašavanja s lakom za nokte Foto:Youtube screenshot)
Ocjeni sadržaj
(0 glasova)

Osim što nam lak za nokte služi u beauty rutini, njime možemo uljepšati i ukrase za božićno drvce. Napravite sami originalne svjetlucavu kuglicu za bor i na taj način uljepšat ćete božićni ugođaj u svom domu ili pak izraditi jedinstvene prigodne darove za obitelj i prijatelje.

 

Blještavi ukras s praporcima


Ukrasite bor blještavom kuglicom koju ćete ispuniti minijaturnim praporcima. Za njezinu izradu potrebni su vam prozirna plastična kuglica, ukrasna vrpca, proziran lak za nokte sa šljokicama i sitni praporci. Ukoliko nemate praporce, dovoljne su i obične plastične loptice, a želite li izbjeći dodatne troškove, improvizirajte malo i sami načinite loptice od aluminijske folije.

1. Izvucite vrh kugle i ulijte u nju četvrtinu do pola sadržaja laka za nokte. U trgovini birajte onaj lak koji se prodaje po povoljnoj cijeni, kako biste što jeftinije prošli, ili pak iskoristite prošlosezonski kojeg ste se već zasitili.
2. Čim ulijete lak za nokte, polako okrećite kuglu i vrtite je kako bi se lak ravnomjerno razlio po cijeloj unutrašnjoj površini božićnog ukrasa. Ukoliko je potrebno, dodajte još laka, sve dok se kuglica potpuno ne oboji.
3. Kad je kuglica obojena, okrenite je naopako i ostavite tako 30 minuta, kako bi se pravilno osušila, a višak laka izašao van.
4. Kad se kuglica potpuno osuši, ubacite u nju minijaturne praporce ili ukrasne loptice, zatvorite vrh kuglice i provucite kroz njega ukrasnu vrpcu kako biste mogli svoju blještavu kuglicu objesiti na bor.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 21 Prosinac 2014 11:41
djelomob1.jpg