Rujan 30, 2015 10960 Zadovoljna.hr Privatni FB album Mirna Sišul

Pogledajte kako je dizajnerica interijera Mirna Sišul uredila stan u Vodicama koji "puca od sreće"

Ocjeni sadržaj
(2 glasova)

Uređivanje interijera velika je ljubav akademske slikarice, ilustratorice i dizajnerice interijera Mirne Sišul iz Rijeke. Nakon preuređenja stana na Rabu, Mirni je u ruke dospio stan u Vodicama koji sada, u svom novom ruhu, 'puca od sreće' – piše portal Zadovoljna.hr

"Kako bi u ovom stanu uvijek vladala sreća Mirna je nacrtala i mnoštvo bubamara, koje su u mnogim kulturama simbol sreće, te napisala 'Invazija sreće'"

Mirnine poruke uvijek su afirmativne i razigrane kao i crteži i slike kojima dekorira zidove. Upravo na zidove stavlja naglasak kod uređenja interijera, a tako je bilo i pri uređenju stana u Vodicama.

'Dati zidovima dašak duše izvrsno se ponaša u interijeru i podiže svaki moderan prostor. Veseli me kada 'podigne' prostor', ističe Mirna te dodaje da su vlasnici stana odradili odličan posao u glavnom uređenju zbog čega joj je bilo pravo zadovoljstvo raditi.

Jedan dio zida Mirna je ukrasila starim kazetofonom i kazetama uz natpis 'Dobre vibracije' što prostoru daje topli, retro štih. Gotovo kao da se i kroz fotografiju može čuti neka dobra, glazba 'dizalica'. Drugi dio zida je ukrašen stolicom obojanom u bijelo sa crvenim točkama, Mirninim slikama te kuhinjskim priborom u crvenoj i bijeloj boji.

'Koristila sam opet staru stolicu preuređenu za ovu priliku, a budući da su vlasnici poželjeli iskoristiti stari kazetofon sve se dobro posložilo', kaže Mirna.

S trećeg pak zida u oči upada poruka 'Ljubav je u zraku' i nacrtane ptičice u letu. Da stanari ove oaze u Vodicama ne bi smetnuli s uma da svaki novi dan donosi novu priliku za sreću podsjeća ih poruka 'Ovo je sretan dan'.Kako bi u ovom stanu uvijek vladala sreća Mirna je nacrtala i mnoštvo bubamara, koje su u mnogim kulturama simbol sreće, te napisala 'Invazija sreće'.

U foto galeriji pogledajte kako je ova umjetnica iz Rijeke uredila stan u Vodicama.

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 30 Rujan 2015 14:36
djelomob1.jpg